• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2022

16:23 >> 16:32

TONČEV UDARIO I NA DIKU STOJANOVIĆA! Bura na sednici FSS-a!

Starsportphoto©

Fudbal

TONČEV UDARIO I NA DIKU STOJANOVIĆA! Bura na sednici FSS-a!

Podeli vest

Bivši podpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Novica Tončev osporio je izveštaj Stevana Stojanovića o učinku Orlova na Mundijalu u Kataru

Sednica Izvršnog odbora počela je u 13 časova, a ni nakon tri sata rasprave situacija u Staroj Pazovi se ne smiruje. Najveći "krivac" za to je Novica Tončev koji je kao nepozvan gost došao na sednicu i rešio da bude protiv svih predloženih zaključaka sa dnevnog reda. 

Jedna od tača bio je i izveštaj direktora reprezentacije Stevana Stojanovića o učinku Orlova na Mundijalu u Kataru, ali i 2022. godini. Očekivalo se da će taj deo posla odraditi selektor Dragan Stojković, ali se on danas nije pojavo u Staroj Pazovi. Ipak, Piksi je najavio da će biti na narednom zasedanju Izvršnog odbora za kada će spremiti detaljnu analizu svega što se dešavalo na Svetskom prvenstvu.

Foto: fss

Izvršni odbor FSS-a usvojio je izveštaj Stevana Stojanovića, a jedini protiv bio je Novica Tončev. Baš kao što se protivio predlozima da Zlatne lopte dobiju Dragan Stojković za najboljeg trenera u 2022. godini, Aleksandar Mitrović za najboljeg fudbalera i Jovana Damnjanović za najbolju fudbalerku. Ipak, svi predlozi su usvojeni! 

Tončev je na startu sednice Izvršnog odbora predložio smenu generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije Jovana Šurbatovića, ali njegova ideja je odmah odbijena. Imao je nekadašnji podpredsednik FSS-a i na finansijski izveštaj sa priprema za Svetsko prvenstvo, ali i na visoke premije za funckionere naše reprezentacije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 1 godinu

Kako ih nije stid da tolike novce uzmu. Pa to je strasno. To su ljudi bez stida i srama. Pa tajnik i Bjekivic nikada u zivotu nisu zaradili tolike n8ovce. A Stojkovic i Stojanovic nemju ni malo obraza da uzmu tolike novce a klubovi nemaju ni terena ni svlacionica. Sve to treba rasterati i divesti moralne ljude a ne ove lopove. Sramota FSS.

Da li je moguce

pre 1 godinu

Da li je moguce da je, u zemlji Srbiji, nemoguce otarasiti se osoba, koje su nestrucne, a koje se kao nesto pitaju, o vrlo vaznim stvarima, u pojedinim organizacijama? Mnogi poznatiji ucesnici, koji su stvarali istoriju srpskog sporta nisu ukljuceni u donosenju vrlo bitnih odluka, po bilo kom pitanju, a nasao se jedan garinbu da nesto njakeronise, citaj pridikuje i osporava? Otarasite se osoba, koje su tu, zato sto su zeljni publikacije, mozda ih neko placa za to ili nekog treceg razloga.

Doca

pre 1 godinu

Kakav god da je Tončev je u pravu. Ko zna koliko su potrošili narodnih para. Obelodaniti sve troškove.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

МОШ'МИСЛИТИ КАКВЕ ''ПОШТЕЊАЧОНЕ''РАДЕ У ФСС КАД ЈЕДАН ДОКАЗАНИ МАФИЈАШ-ТОНЧЕВ ИСПАДЕ НАЈ ПОШТЕНИЈИ.ПИКСИ ДУПЛА НУЛА-НУЛА ОД ЧОВЕКА И НУЛА ОД ТРЕБЕРА !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija