• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2022

19:56

TONČEV SE OGLASIO POSLE INCIDENTA U STAROJ PAZOVI! "Nisam dobio NIJEDAN ODGOVOR"! Otkrio zbog čega je došao na SEDNICU i šta je TRAŽIO od FSS!

Fudbal

TONČEV SE OGLASIO POSLE INCIDENTA U STAROJ PAZOVI! "Nisam dobio NIJEDAN ODGOVOR"! Otkrio zbog čega je došao na SEDNICU i šta je TRAŽIO od FSS!

Podeli vest

Sednicu Izvršnog odbora FSS u Staroj Pazovi obeležio je skandal, koji je izazvao Novica Tončev tražeći smenu Jovana Šurbatovića

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije je u izjavi za "Informer" pričao o sramoti Tončeva, a sada je i član Izvršnog odbora FSS izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

- I kao čovek i kao sportski funkcioner, uvek sam se borio za istinu. Nečuveno je šta se sve dešava u Fudbalskom savezu Srbije i zbog toga sam danas na sednici Izvršnog odbora tražio da se obrazlože enormni troškovi i odluke o visini premija. Javnost u Srbiji ima pravo da zna tokove novca, da bude informisana o odlukama, kao i tome da li su poštovane procedure kada je u pitanju Svetsko prvenstvo u fudbalu koje se održalo u Kataru. Na sednicu sam došao sa željom da svi mi koji fudbal iskreno volimo dobijemo odgovore - rekao je Tončev i dodao:

Foto: Starsportphoto©

 

- Pitao sam da li je tačno ono što mediji pišu, da su premije podeljene tako što je Dika Stojanović dobio 340.000 evra, Šurbatović i Bjeković po 300.000 evra, mnogo više od samih igrača koji su dobili 100.000 evra, a Piksi milion i po evra. Ni na jedno pitanje nisam dobio odgovor. Takođe, ni u jednom trenutku nije sazvana sednica Odbora za hitna pitanja na kojoj se i donose odluke o važnim temama. Definitivno se zataškavaju ozbiljne stvari i ja neću stati dok se istina ne otkrije i dok oni koji su odgovorni za malverzacije ne budu snosili posledice - stoji u saopštenju Novice Tončeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 1 godinu

Ministar "za nista" u svom drugom mandatu, resio da glumi postenjacinu, jer su ga "bratija" u FSS -u zaboravili u talu...

Miki

pre 1 godinu

U podpunosti podrzavam gospodina Tonceva.Ova bagra na celu sa Piksetom i Surbatovicem se posteno nakrala,Izgleda da je mesto Predsednika saveza po difoltu dobro mesto za pljacku.To je uradio, bez kazne, Kokeza, a sada mafija Pikseto sa senilnim Bjekom , glupanom Dikom i Surbatovicem vernim navijacem CZ.Svi moraju krivicno odgovarati.Otkaz za sve.Bravo gospodine Toncev.

Milja

pre 1 godinu

Toncev, trazi istinu, on koji drpa gde god moze, despotski vlada Surdulicom, mora da je ljut sto nije dobio nista, a nije ni putovao u Katar.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija