• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2023

23:42

JEZIVI KRICI SU SVE REKLI! Najbolji fudbaler zbog TEŠKE POVREDE završio SEZONU! Pokidao LIGAMENTE! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

JEZIVI KRICI SU SVE REKLI! Najbolji fudbaler zbog TEŠKE POVREDE završio SEZONU! Pokidao LIGAMENTE! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Rena savladali su Nicu sa 2:1, a junak pobede Martin Terije završio je sezonu zbog kidanja ligamenata

Sjajnom vezisti su na isteku pola sata igre sa timom sa Azurne obale u pokušaju da dođe do lopte, prilikom duela sa jednim fudbalerom Nice, stradali prednji ukršteni ligemanti desnog kolena.

Ova povreda se smatra jednom od najtežih kod sportista. Osim kidanja ligamenata, usput je oštećen i meniskus, a prema prvim prognozama 25-godišnjeg ofanzivca čeka duga pauza.ž

Najpre će morati na operaciju, posle toga sledi rehabilaticioni program i pretpostavka je da se na teren neće vraćati do kraja aktuelnog ciklusa. Štaviše, neće biti spreman ni za početak sledećeg, jer je predviđeno da pauzira minimum osam meseci.

- Ovo su izuzetno emotivni trenuci. Svi igrači su čim su saznali za težinu povrede probali da uteše Martina - rekao je trener Bruno Ženisao.

Važnost Terijea na učinak Rena svedoči da je on najbolji strelac ekipe (12 golova u svim takmičenjima), drugi najbolji asistent iza Benžamena Burižoa (pet golova, samo dva manje od kolege sa suprotne strane), igra fudbal života, čak je prošle sezone bio zaslužan za 28 pogodaka (21 dao, sedam asistirao) i jasno je da je njegov izostanak veliki hendikep za klub iz Bretanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija