• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2023

20:45

TRANSFER KARIJERE ZA SRBINA! Španski VELIKAN želi Orla!

Starsportphoto©

Fudbal

TRANSFER KARIJERE ZA SRBINA! Španski VELIKAN želi Orla!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Srđan Babić nalazi se na radaru Viljareala, prenose španski mediji

Nakon nekoliko slabih sezona u Crvenoj zvezdi, Srđan Babić potpuno je oživeo karijeru u Španiji. Stameni štoper vremenom je postao kapiten Almerije, reprezentativac Srbije, a sada bi mogao da ostvari i transfer karijeru. 

Kako pišu španski mediji, za srpskog reprezentativca su zainteresovani čelnici Viljareala. Almerija je već odredila i cenu, a sloboda Srđana Babića košta 15.000.000 evra! 

Babić je u Almeriju došao pre godinu i po dana na pozajmicu iz Crvene zvezde. Posle sjajne sezone u Sehundi i plasmana u elitni rang španskog fudbala, Almerija je odmah iskoristila kaluzulu da ga otkupi po ceni od samo 1.100.000 evra. Ipak, njegove odlične partije nisu stale ni u elitnom rangu pa je kao kapiten i reprezentativac Srbije očigledno skrenuo pažnju španskih velikana. 

Foto: Reuters/Jon Nazca

Pravo je pitanje da li će Almerija biti spremna da se odrekne svog kapitena i stuba odbrane budući da je Babić vezan ugovorom do 2026. godine. Međutim, interesovanje Viljareala je ozbiljno, a trener Kike Setijen zahtevao je od uprave pojačanja u srcu odbrane. 

Dugogodišnji stub Viljareala Pau Tores mogao bi tokom januara da ostvari transfer u neki od evropskih velikana, Albiol i Mandi su na zalasku karijere, dok je u planovima da Babić i Kuenka u narednim godinama čine štoperski tandem. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija