• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.01.2023

19:50

NE ŽELE DA GA PUSTE! Roma sprema novi ugovor za Dibalu!

AP Photo/Gregorio Borgia

Fudbal

NE ŽELE DA GA PUSTE! Roma sprema novi ugovor za Dibalu!

Podeli vest

Uprava Rome planira da ponudi fudbaleru Paulu Dibali novi ugovor, posle dobrih igara koje je prikazao, preneli su danas italijanski mediji

Dibala je letos, posle sedam godina u Juventusu, prešao u Romu kao slobodan igrač i potpisao trogodišnji ugovor.

Uprkos problemima sa tetivom on je dobro igrao i učestvovao u postizanju 13 golova u 16 utakmica ove sezone.

Roma želi da aktivira klauzulu u ugovoru 29-godišnjeg Argentinca, koja bi povećala njegovu platu i uklonila klauzulu o odlasku.

Dibala sada zaradjuje 4,2 miliona evra po sezoni, a novim ugovorom plata bi porasla na šest miliona, dovoljno da automatski ukloni klauzulu prema kojoj bi za 12 miliona evra mogao da napusti Romu i predje u neki strani klub, a za 20 miliona evra da ode u italijanski klub.

Sve zainteresovane strane moraju da se dogovore o ugovoru i to će potrajati, navodi se. Dibala je zadovoljan u Romi, ali mora da zna kakvi su planovi vlasnika kluba i trenera Žozea Morinja.

Predstavnici kluba i fudbalera sastaće se posle marta na razgovorima o projektu u Romi i budućim planovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija