• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.S.

21.01.2023

14:47

OTKRIVENI POSLEDNJI PLANOVI PREMINULOG ASA SRPSKOG FUDBALA! Miha pred smrt hteo da ide kod Pepa i Kontea!

Reuters, Tanjug,

Fudbal

OTKRIVENI POSLEDNJI PLANOVI PREMINULOG ASA SRPSKOG FUDBALA! Miha pred smrt hteo da ide kod Pepa i Kontea!

Podeli vest

Supruga Siniše Mihajlovića Arijana ispričala da je on dan pre odlaska u bolnicu pozvao Antonija Kontea i Pepa Gvardiolu i planirao put u Englesku kako bi se trenerski usavršavao

Siniša Mihajlović planirao je pred smrt da poseti trenera Mančester sitija Pepa Gvardiolu i njegovog kolegu sa klupe Totenhema Antonija Kontea kako bi se stručno usavršio i bio u toku sa novim trendovima!

To je u razgovoru za italijanske medije otkrila njegova supruga Arijana, koja je navela da je Miha dan pre poslednjeg odlaska u bolnicu razgovarao sa Špancem i Italijanom i napravio plan posete Engleskoj.

Pominjao se Rendžers

Pominjalo se tada i da bi Siniša mogao da preuzme škotski Glazgov Rendžers, ali kako se njegovo stanje naglo pogoršalo, do saradnje nije došlo. Arijana Rapaćoni Mihajlović istakla je da porodica ne zna da li je to bila neka vrsta Mihine labudove pesme.

Foto: Foto: Peđa Milosavljević

 

- Sećam se dana pred njegov poslednji odlazak u bolnicu. Bio je srećan, zvao je svoje prijatelje. Pozvao je Kontea i Gvardiolu jer je planirao put u Englesku kako bi bio u toku sa trendovima i usavršio neke nove tehnike. Ne znamo da li je pravio te planove kako bi sebi dao neki razlog da se raduje ili je to bila svojevrsna labudova pesma. Recimo samo da su u poslednjih mesec dana njegovog života stvari bile loše - ispričala je Arijana posle meča Lacija i Bolonje u Rimu.


Utakmica osmine finala Kupa Italije u kojoj je domaćin slavio sa 1:0 poslužila je kao lepa prilika da se dva kluba još jednom oproste od Siniše. Tako se Arijana sa decom pojavila na "Olimpiku", gde su joj oba kluba uručila dresove Mihajlovića sa brojem 11, koje su potpisali igrači oba kluba. Podsetimo, Siniša je od 1998. do 2004. igrao za Lacio, a Bolonju je kao trener vodio u dva navrata - najpre u sezoni 2008/09, a potom i od 2019. do 2022. godine.

Foto: Instagram

 

Navijači ljuti

Mnogi navijači Bolonje još su ljuti na klub zbog načina na koji se rastao sa srpskim asom, ali porodica Mihajlović ne gleda tako na stvari.
 

- To je bila profesionalna odluka. Niko u klubu nije znao da li će se njegovo stanje pogoršati, kao što ni mi nismo mogli da znamo. Bolonja je uradila mnogo za njega, a on je stalno uzvraćao sa velikom snagom - izjavila je Arijana.

Foto: Reuters

 

Italijanka je na Instagramu, uz fotografiju na kojoj drži dres Lacija sa brojem 11, poslala emotivnu poruku.

- Prava ljubav nikada neće prestati da vezuje one koje je jednom vezala - napisala je supruga Siniše Mihajlovića.
Legendarni srpski fudbaler preminuo je 16. decembra 2022. posle borbe sa akutnom leukemijom.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija