• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2023

16:11

BRAVO, MAJSTORI! Vlahović i Mitrović među 100 najboljih fudbalera sveta!

Starsportphoto

Fudbal

BRAVO, MAJSTORI! Vlahović i Mitrović među 100 najboljih fudbalera sveta!

Podeli vest

Srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović zbog partija koje su pružali prošle godine našli su se na listi sto najboljih na svetu

Renomirani britanski list "Gardijan" svake godine objavljuje listu najboljih 100 fudbalera sveta, a Srbija je u godini za nama imala dvojicu predstavnika!

Za sada je objavljen samo deo liste, od 41. do 100. mesta,  a "Gardijan" je Aleksandra Mitrovića postavio na 83. mesto, dok je Dušan Vlahović još bolje plasiran i on je na 66. mestu, a verovatno  bi bio i bolje plasiran da ga povrede nisu sprečile da pruži više u finišu kalenadarske godine.

Foto: printscreen

 

Udarna igla Juventusa nije mogla da igra od kraja oktobra, zbog toga je imao problema i na Svetskom prvenstvu i nije mogao da pruži maksimum za Srbiju. Što se tiče Mitrovića, on je  postigao čak 21 gol za Fulam u drugom delu sezone u Čempionšipu i vodio ih u Premijer ligu! Oborio je rekord tog ranga engleskog fudbala i nastavio u istom ritmu u eliti, ali i u dresu Srbije, pošto je pogađao i na Mundijalu.

Verovali ili ne, ispred obojice srpskih fudbalera završio je Kristijano Ronaldo, iako je iza njega sezona u životu. Poneo je 51. mesto, a nema sumnje da će Lionel Mesi biti na prvom mestu...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Opozicija plasira laži o investicijama u Novom Sadu i Nišu!
Politika

Vesić jasan: Opozicija plasira laži o investicijama u Novom Sadu i Nišu!

Deo opozicije plasira laži u vezi sa Novim Sadom i Nišom sa ciljem da dokaže kako se u te gradove ulaže manje nego u Beograd, izjavio je član Predsedništva SNS Goran Vesić i dodao da građanke i građani treba da znaju da se i u druga dva najveća grada u Srbiji vodi politika razvoja, investicija i izgradnje koja obezbeđuje nova radna mesta i viši životni standard.

26.05.2024

14:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija