• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2023

16:31

NIŠTA OD POJAČANJA! Zvezda ostala bez VELIKE ŽELJE!

FSs

Fudbal

NIŠTA OD POJAČANJA! Zvezda ostala bez VELIKE ŽELJE!

Podeli vest

Doskoriašnji fudbaler Vojvodine Jovan Milošević igraće u nastavku karijere za bundesligaša Štutgart

Milošević je potpisao ugovor sa Švabama do 30. juna 2027. godine, potvrdio je klub iz Bundeslgie.

Spekulisalo se i da će da pređe u Crvenu zvezdu, ali je na kraju postao član Bundesligaša. On će po dogovoru Vojvodine i Štutgarta igrati za Novosađane do kraja sezone, a potom će se preseliti u Nemačku.

Sedamnaestogodišnji fudbaler je na "Karađorđe" stigao sa 14 godina iz čačanskog Borca i igrao je za mlađe kategorije novosadske Stare dame.

Jovan je prošle godine igrao za Srbiju na kadetskom Evropskom prvenstvu, a bio je najbolji strelac šampionata.

Upisao je četiri utakmice za seniore Vojvodine, a trenutno se nalazi u Beleku na pripremama novosadskog kluba za nastavak sezone u Superligi Srbije.

- Drago nam je što se Milošević odlučio za Štutgart. On poseduje brojne kvalitete potrebne za napadača. Idemo korak po korak, a podržaćemo Jovana da se razvija u našem klubu i upoznaćemo ga sa zahtevima profesionalnog fudbala - izjavio je sportski direktor Štutgarta Fabijan Volgemut.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija