• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2023

13:09

JUVENTUS ŽELI NOVOG SRBINA! Piksijev ORAO sija: POČASTVOVAN SAM, a klubu je potreban Vlahović!

Starsportphoto

Fudbal

JUVENTUS ŽELI NOVOG SRBINA! Piksijev ORAO sija: POČASTVOVAN SAM, a klubu je potreban Vlahović!

Podeli vest

Strahinja Pavlović, defanzivac Salcburga, želja je Juventusa za letnji prelazni rok

Vest je prenela "Gazeta delo Sport", nakon što je prvobitna meta "stare dame" Jakub Kivior prešao u Arsenal.

- Počastvovan sam - rekao je Pavlović za "Gazetu".

Foto: Starsportphoto

 

Crno-beli iz Torina su se raspitivali za njega i ranije...

- Juvenuts je bio zainteresovan za mene, ali nisam bio u Torinu. Juventus je veliki klub. Uvek je čast kada vaše ime povezuju sa takvim klubom, ali sada sam fokusiran na Salcburg. Želimo da napravimo dobre rezultate u ligi, kupu i Ligi Evrope. Videćemo šta će biti u budućnosti- rekao je Pavlović za "Gazetu".

 

 

On je tom prilikom govorio i o svom odnosu sa Dušanom Vlahovićem.

- Vlahović je moj veoma dobar prijatelj. Dosta pričamo, dosta smo i proveli vremena zajedno u nacionalnom timu. Uvek je uživanje igrati sa njim. Želim da se Dušan vrati u dobru formu što pre, Juventusu treba Vlahović -  zaključio je Pavlović, koji ima ugovor sa austrijskom ekipom do leta 2027. godine, a njegova tržišna vrednost se procenjuje na 20 miliona evra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija