• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2023

15:02

OŠTRA KAZNA ZA LALATOVIĆA! Disciplinska komisija SUSPENOVALA trenera Nišlija!

Starsportphoto

Fudbal

OŠTRA KAZNA ZA LALATOVIĆA! Disciplinska komisija SUSPENOVALA trenera Nišlija!

Podeli vest

Trener Radničkog Nenad Lalatović kažnjen je od strane Disciplinske komisije FSS sa četiri utakmice zabrane vođenja ekipe

Bivši igrač i trener Crvene zvezde je zaradio isključenje u meču protiv Mladosti iz Lučana na "Čairu", u prvom kolu prolećnog dela Superlige, kada je ušao u sukob sa sudijama. 

Zbog burnih protesta kod sudija Nikole Radakovića i Milana Ilića, Lalatović je dobio prvi žuti karton u 63. minutu, a drugi žuti i isključenje minut kasnije. To bi mu donelo manju suspenziju da nije i dalje bio pod uslovnom kaznom od jedne godine koju mu je disciplinska komisija FSS izrekla 21. aprila 2022. godine.

Sada je ta uslovna suspenzija prekršena i, kako saznaje "Sport klub", Lalatović četiri meča neće moći da vodi Nišlije, što podrazumeva zabranu ulaska u svlalionicu i pristupu klupi za rezerve.

Preciznije, trener Radničkog neće biti na klupi protiv Novog Pazara, Radnika iz Surdulice, Napretka i Vojvodine, a ponovo bi trebalo da se vrati u meču protiv Mladosti GAT u Novom Sadu.

https://youtube.com/shorts/bpxkKP2iq8c?feature=share

Lalatović ima mogućnost žalbe drugostepenom organu i ostaje da se vidi da li će tu šansu iskoristiti i probati da umanji svoju kaznu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija