• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2023

23:50

NE PADA MU NA PAMET DA OSTAJE! Ukoliko Siti bude kažnjen ON PRVI ODLAZI iz kluba!

Tanjug/AP

Fudbal

NE PADA MU NA PAMET DA OSTAJE! Ukoliko Siti bude kažnjen ON PRVI ODLAZI iz kluba!

Podeli vest

Mančester Siti bi ubrzo mogao da bude žestoko kažnjeg zbog raznih stvari koje su čelnici ovog kluba radili u proteklih desetak godina

Ukoliko se ispostavi da su radili stvari koje nisu dopuštene preti im oduzimanje bodova, a moguće je čak i da će biti izbačeni iz Premijer lige.

Ukoliko se to desi, engleski mediji tvrde da je poznato koji igrač će prvi napustiti klub. To će navodno biti Erling Haland.

Mediji iz Engleske tvrde da situaciju "snimaju" iz Real Madrida, jer ukoliko Mančester Siti bude kažnjen, oni će odmah da krenu u napad na Norvežanina.

Foto: Tanjug/AP

"Kraljevski klub" su povezivali sa Halandom i pre nego što je potpisao za Mančester Siti, ali na kraju do tog transfera nije došlo.

On je navodno otvoren za prelazak u redove aktuelnog osvajača Lige šampiona, pošto ne želi da ostane u Sitiju, ako klub dobije kaznu.

Sjajnu formu je Haland preneo iz Bundeslige u Premijer ligu, postigao je čak 31 gol u 28 nastupa za ekipu koju sa klupe predvodi Pep Gvardiola.

Norveški golgeter je uspeo da upiše i četiri het-trika u Premijer ligi, a ugovor sa svojim trenutnim klubom ima do leta 2027. godine.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija