• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2023

22:12

GAĆINOVIĆEVA LEKCIJA CRVENO-BELIMA! Atinjani na KORAK do finala Kupa Grčke!

Fudbal

GAĆINOVIĆEVA LEKCIJA CRVENO-BELIMA! Atinjani na KORAK do finala Kupa Grčke!

Podeli vest

Fudbaleri AEK-a pobedili su u Atini ekipu Olimpijakosa sa 3:0 (2:0), u prvom meču polufinala Kupa Grčke

Klub iz Atine, za koji je svih 90 minuta odigrao srpski reprezentativac Mijat Gaćinović i doprineo da mreža AEK-a ostane mirna pred revanš u Pireju, očitao je lekciju crveno-belima.

Vođstvo domaćinu doneo je Levi Garsija već u trećem minutu. Reprezentativac Trinidada i Tobaga je na asistenciju Zubera nadmudrio odbranu gostiju i izazvao erupciju oduševljenja na tribinama.

Prednost je autogolom duplirao Diade Samaseku. Vezista iz Malija je nespretnom reakcijom u 27. minutu savladao svog golmana Colakisa i žuto-crnima doneo ogromnih 2:0.

Tačku na trijumf domaćina stavio je ponovo Garsija, dvostruki strelac u ovom meču je sigurno izveo penal u 13. minutu sudijske nadoknade vremena za konačnih 3:0.

Foto: Starsportphoto©

Gaćinović u dresu reprezentacije Srbije

Sada je veliki izazov pred Olijem u revanšu, dok je Gaćinovićev AEK na korak od plasmana u veliko finale grčkog kupa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija