• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2023

18:02

AKO SE DŽAJIĆ KANDIDUJE, VIDIĆ NEMA NIKAKVE ŠANSE DA BUDE PREDSEDNIK FSS!

fk crvena zvezda

Fudbal

AKO SE DŽAJIĆ KANDIDUJE, VIDIĆ NEMA NIKAKVE ŠANSE DA BUDE PREDSEDNIK FSS!

Podeli vest

Legendarni srpski fudbaler Dragan Džajić prvi je favorit za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije

Nakon nekoliko meseci čekanja Fudbalski savez Srbije raspisao je nove izbore za predsednika. Prethodni koji su održani u oktobru propali su zbog kvoruma, a na današnjoj sednici Upravnog odbora odlučeno je da će novi prvi čovek biti izabran 14. marta. Za sada sigurnih kandidata nema, ali se već neko vreme priča o tome da će se za mesto predsednika "boriti" Nemanja Vidić, Branislav Nedimović i Dragan Džajić.

Kako je Informer juče najavio, Džajić je od juče delegat u skupštini Fudbalskog saveza Srbije što mu otvara priliku za kandidaturu. Kako stoje stvari, mogao bi to da bude i ključan momenat pred izbore koji će biti održani u martu budući da se očekuje da legendarni fudbaler dobije podršku svih "jačih" klubova Srbije, ali i regionalnih saveza. 

Foto: Starsportphoto

Kadidatura Dragana Džajića značajno je pormenila odnos snaga. Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena pokupio je simpatije velike većine i očekuje se njegova ubedljiva pobeda kada do izbora u martu dođe. 

Promena Statuta Fudbalskog saveza Srbije koja se nedavno dogodila otvorila je mogućnost da se Dragan Džajić kandiduje za predsednika budući da je gornja starosna granica "obrisana" te da više nema prepreka da slavni as bude na čelu FSS-a. 

Legendarni fudbaler Crvene zvezde do sada nije imao funkciju u Fudbalskom savezu Srbije, ali je sa mnogo uspeha radio u Ljutice Bogdana gde je imao dva mandata na čelu crveno-belih. Prethodno je radio i kao tehnički direktor Crvene zvezde, a od 2014. godine je bez angažmana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Koli

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da se Dzajic spominje da bude predsednik.Covek ima 76 godina,bio si vec na svim funkcijama.Pusti mladje sa vise energije da rade

Arkadije

pre 1 godinu

Već duže vreme se lakta, kopa i grebe na sve načine samo da se dokopa fotelje u FSS i neće biti iznenadjujuće da likvidira Džajića samo da mu ne pravi konkurenciju.

Bojan

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu i imam ogromno postovanje prema Dzaji, ali ako neko razmislja da postavi coveka od 70 i kusur godina, nedavno operisanog, na mesto predsednika fss, a ne nekog mladjeg poput Vidica onda sa nama nesto "debelo* nije u redu!

Mika

pre 1 godinu

Зашто Видић нема шансе!? Ово ми личи на лакрдија којој се изложио Мока Славнић. Уместо да се скрије ушима јер је осрамотио углед спотисте он иступа и показује како је ниско пао. Људи! Независно какав је Џајић био фудбалер и функционер, велики титосиста и комуниста, коме и колико је камелеонски сада политички настројен, било би лепо да ућути. Људи, он се није одбранио на судском процесу да оповргне своју кривицу. Аболиран је од председника државе. Било ко аки је гоњен а зна да је невин изађе на суд. Онај ко пристане на аболицију је дао до знања да се огрешио пре законом дражаве. Ако победи Видић, Џајућу следује оправдано звиждање и увреде навијача. Њега је свет заборави, Видић је легенда који је играо у великом клубу и као капитен подизао пехаре.

Mika

pre 1 godinu

Па да, нема коментара. Не смете да објавите.

Jastreb

pre 1 godinu

Ama koji bre Džajić on je slab kandidat. Mlakonja je on, u FSS treba čvrsta ruka koja će mesecima lopatom čistiti FSS od šljama koji se tamo nakupio decenijama. Vidić je po meni pravi kandidat i on nema protivnika.

Jastreb

pre 1 godinu

Ama koji bre Džajić on je slab kandidat. Mlakonja je on, u FSS treba čvrsta ruka koja će mesecima lopatom čistiti FSS od šljama koji se tamo nakupio decenijama. Vidić je po meni pravi kandidat i on nema protivnika.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!
Politika

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!

Nakon što je premijer Crne Gore Milojko Spajić potvrdio da će zvanična Podgorica u Generalnoj skupštini UN glasati za Rezoluciju o Srebrenici, predsednik crnogorskog parlamenta Andrija Mandić je najavio da će politički predstavnici srpskog naroda predložiti usvajanje Rezolucoje o genocidu u Jasenovcu i izrazio očekivanje da će ona biti usvojena.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija