• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2023

21:46

SRBIN ODUŠEVIO EVROPU! Krunića SLAVE navijači MILANA!

Fudbal

SRBIN ODUŠEVIO EVROPU! Krunića SLAVE navijači MILANA!

Podeli vest

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić oduševio je evropsku javnost sjajnim igrama u dresu Milana.

Uspeo je Milan da izađe iz rezultatske krize, Rosoneri su vezali tri pobede bez primljenog gola, a u Italiji kao najvećeg "krivca" za to vide Radeta Krunića. Reprezentativac Bosne i Hercegovine iskoristio je šansu nakon što se Ismael Benaser povredio i istakao se kao jedan od najboljih igrača Stefana Piolija. 

Krunić od dolaska u Milan ima svestranu ulogu. Često je iskusni vezista menjao pozicije, sedeo često i na klupi, ali kada dobije šansu iskoristi je na najbolji mogući nračin. Salva pohvala na njegov račun stiže sa svih strana, a najvredniju dobio je od Masima Ambrozinija. 

Legendarni italijanski fudbaler koji je imao sličnu ulogu tokom najslavnijih godina Milana oduševljen je igrama Radeta Krunića. Abrozini je na San Siru bio "čovek zadatka" čuvao je leđa Andree Pirla, Klarensa Sedorfa, Rikarda Kake i mnogih drugih te među navijačima Rosonera ima kult "ikone". 

Foto: Starsportphoto

Ambrozini u duelu sa Dušanom Bastom

- U „prljavoj utakmici“, Krunić je osvojio više lopti od Tonalija. Učinio je da komplikovane stvari izgledaju jednostavno. U kontekstu jako komplikovane bitke na sredini terena, odigrao je odličnu utakmicu - rekao je Abrozini o nastupu Radeta Krunića protiv Monce. 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je u Milan stigao pre tri godine iz Empolija u transferu teškom 8.600.000 evra. Krunić je opravdao uložen novac, ali i premašio sva očekivanja. Za Rosonere odigrao je 109 utakmica u svim takmičenjima, a ugovorom je za slavni italijanski klub vezan do 2025. godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija