• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2023

19:30

PIKEOVO NAJVEĆE PONIŽENJE IKADA! Sa novom cicom NAJUREN iz restorana! ŠAKIRA ĆE DA GA PROGONI DOK JE ŽIV! (VIDEO)

printscreen/Reuter Alber Gea

Fudbal

PIKEOVO NAJVEĆE PONIŽENJE IKADA! Sa novom cicom NAJUREN iz restorana! ŠAKIRA ĆE DA GA PROGONI DOK JE ŽIV! (VIDEO)

Podeli vest

Internetom kruži snimak jednog od najvećih poniženja koje je Đerar Pike doživio u životu.

On je bio sa novom devojkom Klarom Kijom koja se očigledno osećala neprijatno i i bila je baš ljuta zbog blamaže koju je doživela.

Pike je planirao da provede romantično veče u jednom luksuznom restoranu, ali mu ni njegova slava i silni novac kojim raspolaže nisu pomogli.

Naime, bivši fudbaler i njegova devojka izbačeni su iz japanskog restorana zato što je vlasnik veliki Šakirin fan.

Foto: printscreen Twitter

Moglo je to da se zaključi po izrazu Klarinog lica koja izgleda vrlo uzrujano.

Inače, ovaj par je tek pre nekoliko sedmica počeo da javno pokazuje svoje osećaje pa je Klara redovna Pikeova pratilja na raznim događajima.

Nedavno su njih dvoje bili su na utakmici Andore i Badalone i iz svečane lože su pratili meč što nije promaklo fotografima i kamermanima.

 

Iako Šakira konstantno šalje otrovne strelice prema svom bivšem čini se da to Pikea previše i ne pogađa pa on nastavlja da živi novi život.

Nekada poznati i popularni par je i dalje primoran da se viđa i to prilikom preuzimanja dvojice sinova Saše i Milana.

Dogovor oko razvoda je odavno postignut, a Šakira se još uvek nije odselila u Majami sa decom što Pike koristi i svakodnevno viđa svoje potomke. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija