• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2023

16:39

KRUŠEVLJANI PROBILI LED! Napredak sa novim trenerom SLOMIO Nišlije! Dva isključenja pod Bagdalom!

Starsportphoto

Fudbal

KRUŠEVLJANI PROBILI LED! Napredak sa novim trenerom SLOMIO Nišlije! Dva isključenja pod Bagdalom!

Podeli vest

Fudbaleri Napretka pobedili su danas u Kruševcu ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 2:0 u prvom meču 23. kola Superlige Srbije.

Golove za Napredak postigli su Marko Šarić u 55. minutu iz penala i Nebojša Bastajić u 65. Oba tima su meč završila sa po desetoricom fudbalera.

Fudbaler Radničkog Nikola Andrić je isključen u 54. minutu, a igrač domaćih Marko Putinčanin je morao meč da napusti deset minuta kasnije, zbog dva žuta kartona.

Ujedno, novi trener Napretka Dragan Perišić debitovao je pobedom na klupi domaće ekipe, pošto je pre nekoliko dana nasledio odlazećeg Dušana Đorđevića, koji je posle serije poraza podneo ostavku.

Kruševljani su trenutno 11. na superligaškoj tabeli sa 22 boda, dok je Radnički 12. sa takođe 22 boda.

Radnički će u narednom kolu u Nišu igrati sa Vojvodinom, dok će Napredak gostovati Mladosti u Novom Sadu.

Sutra će od 16 sati u Novom Sadu igrati Vojvodina i Radnik, a u Beogradu će se od 18 časova sastati Čukarički i Kolubara.

Foto: Starsportphoto

Marko Putinačnin

Lider Superlige Srbije i aktuelni šampion, Crvena zvezda će u subotu od 14 sati gostovati Javoru u Ivanjici, a dva sata kasnije TSC će na svom terenu dočekati Spartak. Novi Pazar će od 18 časova igrati sa ekipom Mladosti iz Novog Sada.

Poslednji meč, 23. kola na programu je u nedelju od 16.30 časova, a Partizan će u Humskoj dočekati kragujevački Radnički.

Na tabeli vodi Crvena zvezda sa 60 bodova, dok je Partizan drugi sa 49.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija