• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

24.02.2023

13:30

NOVI UGOVOR! Pikford ostaje u Evertonu!

Tanjug/AP

Fudbal

NOVI UGOVOR! Pikford ostaje u Evertonu!

Podeli vest

Golman Evertona i repezentacije Engleske Džordan Pikford potpisao je novi ugovor na četiri i po godine sa klubom iz Liverpula

Ovu vest podelio je i sam golman "karamela", koji je istakao da mu je jako drago zbog toga.

- Velika je stvar potpisati ovaj novi ugovor u tako posebnom klubu za mene. Podrška koju sam imao od svih u klubu otkako sam se pridružio kao 22-godišnjak bila je toliko važna za moju porodicu i mene. Srećan sam ovde, kao i moja porodica. Everton je ogroman klub. Proteklih nekoliko sezona nisu bile ono što smo želeli, ali sada imamo menadžera za koga verujem da će nas uputiti u pravom smeru i podići nas na tabeli. Definitivno mi je cilj da budem uspešan u ovom klubu-  izjavio je Pikford za klupsku televiziju.

Engleski golman je do sada u karijeri igrao za Sanderland, Darlington, Olfreton Taun, Berton Albion, Karlajl junajted, Bredford Siti, Preston Nort End i Everton.

Za reprezentaciju Engleske nastupio je 50 puta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija