• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2023

09:23

SKANDAL U HRVATSKOJ! JE**M VAM MATER LOPOVSKU! Nikada viđen crveni karton na ovim prostorima! Igrač pobesneo pa... (VIDEO)

printscreen

Fudbal

SKANDAL U HRVATSKOJ! JE**M VAM MATER LOPOVSKU! Nikada viđen crveni karton na ovim prostorima! Igrač pobesneo pa... (VIDEO)

Podeli vest

Hrvatski fudbaler Ante Erceg nikada neće zaboraviti meč u kojem je isključen zbog nesvakidnjeg poteza. Njegova Istra je poražena od Rijeke (0:2), a o njemu bruji cela zemlja.

Fudbaler Istre Ante Erceg je isključen zbog drugog žutog kartona u 90. minutu, ali kazna koja mu sleduje će biti gotovo sigurno drakonska! Sa razlogom.

Kako kažu navijači u Hrvatskoj, Erceg je dobio "najluđi crveni karton u istoriji HNL-a", a ceo region bruji o njegovom potezu! On je u završnici utakmice dobio drugi žuti karton zbog jednog faula, a potom je sudiji oteo papirić na kojem je zapisivao igračime, počeo da ga gazi, cepa i na kraju je završio na zemlji! 

I to nije bilo sve! Bacio je dres i počeo divlja pored klupe, a teren je napustio tek nakon što su ga ljudi iz redova Istre umirili!

 

 

U izveštaju arbitra se navodi sledeće:

- Nakon što mu je dodeljen drugi žuti karton, i zatim crveni, igrač je oteo sudiji iz ruke papirić za pisanje i vređao rečima: 'Je**m vam majku sto puta lopovsku'. Nakon toga skida dres, baca ga na pod i nastavlja vređanje sudije prilikom izlaska sa terena. Nakon utakmice je prišao sudiji i vređao ga rečima: 'Je**m vam mater lopovsku', ali i drugim pogrdnim izrazima,

Kako tvrde hrvatski mediji njemu sledi kazna od najmanje dve ili tri utakmice, dok bi na to mogao da bude kažnjen i do deset mečeva pauze, ali i zabranom igranja do pet meseci.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija