• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2023

21:51

LIGA ŠAMPIONA JE VELIKA KAO TRI TITULE! Ciljevi JUVENTUSA opali nakon BRUTALNE KAZNE!

Tanjug/AP

Fudbal

LIGA ŠAMPIONA JE VELIKA KAO TRI TITULE! Ciljevi JUVENTUSA opali nakon BRUTALNE KAZNE!

Podeli vest

Trener Juventusa Masimilijano Alegri istakao je da je naredna utakmica protiv Rome od ogromnog značaja za Staru damu.

Kroz težak period prolazi Juventus nakon što im je zbog malverzacija Serija A oduzela 15 bodova. Stara dama suočava se sa bezizlaznom situacijom i do kraja sezone predstoji im grčevita borba za plasman u evropska takmičenja. 

Bjankonere već u nedelju očekuje veliki derbi na Olimpijku protiv Rome, a pobeda bi značajno povećala šanse četi Masimilijana Alegrija u borbi za Ligu šampiona. Svestan je toga i italijanski stručnjak koji je u najavi meča rekao da bi plasman među evropsku elitu bio u rangu sa titulom. 

- Meč je važan za nas jer igramo protiv direktnog rivala Rome. Moramo da se fokusiramo na to da uvećamo razliku u odnosu na ekipe koje su iza nas ili bar u odnosu na Bolonju što neće biti lako u Rimu. Što se tiče timova koji su ispred nas u ovom trenutku moramo da idemo korak po korak i da vidimo šta se dešava u ligi. Bažno je da igramo u Rimu dobru utakmicu. Kvalifikovati se za Ligu šampiona uz kaznu od 15 bodova bi bilo kao da osvojimo tri titule. Ne samo jednu, tri - rekao je Masimilijano Alegri. 

Foto: Tanjug

Mnogi su u prošlosti poredili Alegrija i Murinja, a Italijan priznaje da mu imponuje što ga porede sa jednim od najboljih trenera svih vremena. 

- To što neki stavljaju moje ime uz Murinjovo me čini srećnim. Murinjo je osvojio 26 titula ako se ne varam što nije mala stvar. Radi sjajan posao sa Romom jer je posle nekoliko godina taj klub u borbi za Ligu šampiona - podvukao je trener Juventusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija