• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2023

20:28

SAUTEMPTON OŽIVEO NADU O OPSTANKU! Alkaraz NACRTAO pobedu protiv LISICA! (VIDEO)

Tanjug/APA

Fudbal

SAUTEMPTON OŽIVEO NADU O OPSTANKU! Alkaraz NACRTAO pobedu protiv LISICA! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Sautemptona savladali su Lester sa 1:0 (1:0) u 26. kolu engleske Premijer lige.

Muči se Lester tokom čitave sezone, još gora situacija je u taboru Sautemptona te je večerašnja utakmica na Sent Merizu nosila ogromnu važnost. Morali su Sveci da slave protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak što su i uspeli minimalnim rezultatom - 1:0. 

Jedini gol na meču postigao je Karlos Džonas Alkaraz koji je zimus pojačao Sautempton. Mladi Argentinac iskoristio je sjajnu asistenciju Če Adamsa u 35. minutu i postavio konačan rezultat. Gol možete pogledati OVDE

Foto: Tanjug/APA

Prethodno je Džejms Vord Prauz promašio penal. U drugom poluvremenu Lester je kidisao na gol rivala, dve najveće prilike propustio je Kaleči Iheanačo. Lisice su ovim porazom znatno zakomplikovale svoju situaciju u Premijer ligi. 

Sautempton nakon nova tri boda ima 21 koliko i Everton, prvi iznad crte je Lids sa 22, a Lester ostaje 15. na tabeli sa samo 24. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija