• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2023

00:14

BIĆE TO ISTINSKI DERBI I SPEKTAKL! Selektor Crne Gore jedva čeka MEČ SA SRBIJOM!

Fudbal

BIĆE TO ISTINSKI DERBI I SPEKTAKL! Selektor Crne Gore jedva čeka MEČ SA SRBIJOM!

Podeli vest

Na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj, Srbija je pobedila Litvaniju (2:0), a Crna Gora Bugarsku (1:0).

Već u ponedeljak će ove dve selekcije da se sudare u Podgorici u okviru drugog kola.

Selektor "sokolova" Miodrag Radulović ne krije da jedva čeka utakmicu.

- Očekujem poslasticu, pravi derbi, istinski fudbalski spektakl u kojem će navijači uživati u svakom smislu - rekao je Radulović.

Potom se osvrnuo i na tri boda u sudaru sa Bugarskom.

- Sve smo preduzeli da uspešno strarujemo u kvalifikacijama. Kada se ovako igra, kada se ovako bori, onda vas i fudbal nagradi. Čestitam igračima na htenju, na zalaganju, nije lako ovde dobiti Bugare - istakao je Radulović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...
OBRAČUN

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...

Bivši američki predsednik Donald Tramp proglašen je krivim za falsifikovanje dokumenata kako bi prikrio isplatu po*no zvezdi Stormi Denijels uoči izbora 2016. godine. Iako mu preti zatvorska kazna, mnogi osuđeni za slična dela dobijaju blaže, novčane ili uslovne kazne. U Kremlju nisu oduševljeni ovakvim razvojem događaja, kao ni neki drugi pojedinci i grupe kojima je bivši šef Bele kuće drag.

01.06.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31