• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2023

19:06

SELEKTOR I KAPITEN PREZADOVOLJNI! Orlići idu na EVROPSKO PRVENSTVO! Ovo je DOBAR put, pokazali smo KARAKTER! (VIDEO)

FSS

Fudbal

SELEKTOR I KAPITEN PREZADOVOLJNI! Orlići idu na EVROPSKO PRVENSTVO! Ovo je DOBAR put, pokazali smo KARAKTER! (VIDEO)

Podeli vest

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo za igrače do 17 godina, pošto je danas u Staroj Pazovi pobedila Izrael 3:0 u meču trećeg, poslednjeg kola Prve grupe završnog kruga kvalifikacija za kontinentalni šampionat.

Selektor Srbije Aleksandar Luković bio je izuzetno zadovoljan zbog činjenice da su Orlići, uprkos lošem startu kvalifikacija, uspeli da se domognu Evropskog prvenstva. 

- Fenomenalan osećaj, ovo mi je prvi posao, prezadovoljan sam. Zaslužili smo da se nađemo na Evropskom prvenstvu, pokazali smo da vredimo kao tim nakon šokantnog poraza u prvoj utakmici. Polako se pripremamo, ovo je arhivirano, sa nestrpljenjem očekujemo žreb - rekao je Aleksandar Luković. 

Želeo je da istakne nekadašnji reprezentativac Srbije karakter njegovih momaka koji su uspeli da se oporave nakon poraza od Belorusije na startu kvalifikacija i sa dve pobede izbore plasman na Evropsko prvenstvo. 

- Skoro dve godine smo zajedno, uspevali smo u prošlosti da pokažemo karakter. Dešavalo se da gubimo i preokrenemo rezultat. Nisam sumnjao, ovo je dobar put, lepa prilika da na Evropskom prvenstvu pokaže svoj kvalitet. Oprezan sam, moramo naći meru u svemu - rekao je selektor Srbije. 

Svoje zadovoljstvo zbog plasmana na Evropsko prvenstvo nije mogao da sakrije ni kapiten kadeta Marko Grujić. 

- Svaka ekipa ima pravo na loš dan, izgubili smo, ali je najvažnije da smo se vratili i ostvarili svoj cilj. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, daćemo sve od sebe - dodao je kapiten Marko Grujić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija