• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2023

10:26

ZAHUKTAVA SE! Nastavlja se Superliga Srbije, evo ko ide na koga!

Starsportphoto

Fudbal

ZAHUKTAVA SE! Nastavlja se Superliga Srbije, evo ko ide na koga!

Podeli vest

Ovog petka na programu su dva meča fudbalske Superlige naše zemlje.

Sve je neizvesnije u vrhu elitnog ranga srpskog fudbala, ali i na začelju! Šampion je već jasan, Crvena zvezda je daleko odmakla, ali kakav će biti redosled pratilaca, ostaje da se vidi.

Fudbaleri Kolubare dočekuju danas od 17 sati ekipu Napretka u okviru 28. kola SLS, a dva časa kasnije u Lučanima će fudbaleri Mladosti ugostiti ekipu Novog Pazara.

Sutra je prvi na programu meč između Radničkog i Spartaka, koji će biti odigran od 14 sati u Kragujevcu. Voždovac će od 16 časova u Beogradu igrati sa Javorom.

Foto: Starsportphoto

 

Lider na tabeli i aktuelni šampion, Crvena zvezda će u subotu od 18 časova na svom terenu dočekati Mladost iz Novog Sada,  a Vojvodina će od 20 sati u Novom Sadu igrati sa Partizanom.

Foto: Starsportphoto©

 

Vojvodina je peta na tabeli sa 47 bodova, dok je Partizan treći sa 54. Poslednja dva meča 28. kola SLS biće odigrana u nedelju, a sastaće se Radnik - TSC (16) i Radnički (N) - Čukarički (18). Prvo mesto na tabeli SLS drži Crvena zvezda sa 73 boda.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija