• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2023

14:27

AGONIJA SAMPDORIJE i Dejana Stankovića, jedva izvukli remi! Leće uradio nešto što se retko viđa! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

AGONIJA SAMPDORIJE i Dejana Stankovića, jedva izvukli remi! Leće uradio nešto što se retko viđa! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Lećea i Sampdorije podelili su bodove (1:1) u 30. kolu Serije A.

Leće je posle sedam poraza u nizu uspeo da osvoji bod, dok je ekipa koju sa klupe vodi Dejan Stanković upisala bod posle dva kiksa.

Leće je nakon ovog remija 16. na tabeli sa 28 bodova, što je pet više od Verone, koja je prva ispod "crte". Sampdorija je na poslednjem 20. mestu sa 16 bodova i sledeće sezone ćemo je gledati u Seriji B.

Domaći Leće je poveo u 31. minutu, kada je igrač Asan Sesaj savladao Golmana Revalju. Tim Dejana Stankovića u završnici utakmice izborio remi na stadionu "Via del Mare", konačan rezultat postavio je Španac Hese u 75. minutu - 1:1.

Foto: Tanjug/AP

 

Leće je uradio nešto što se retko kada viđa. Donaćin je tokom prvog poluvremena uputili čak 21 šut ka golu protivnika. Šest šuteva bilo je u okvir gola, deset van, a pet je izblokirano od strane odbrane Sampdorije.

S obzirom da je domaćin bio izutetno raspoložen za igru, posebno tokom prvih 45 minuta, ekipa Dejana Stankovića imala je sreće, dočekala je poluvreme sa samo jednim golom u mreži. Protivnik je  stvarao prilike, ali je lopta završila u mreži samo u 31. minutu, kada je Sesaj doveo Leće u prednost. 

Gosti su do kraja utakmce ipak uspeli da zatresu mrežu i spreče poraz. Prvenac je ostigao Hese Rodrigez, u 75. minutu pogodio je za 1:1 i konačan rezultat, pošto nije bilo promene do kraja.

 

SERIJA A

30. kolo

Subota

Bolonja – Milan 1:1 (1:1)
Sansone 1 – Pobega 40

Napoli – Verona 0:0

Inter – Monca 0:1 (0:0)
Kaldirola 78

Nedelja

Leće – Sampdorija 1:1 (1:0)
Sesaj 31 – Hese 75

15.00 Torino – Salernitana
18.00 Sasuolo – Juventus

Ponedeljak
20.45 Fiorentina – Atalanta

Petak

Kremoneze – Empoli 1:0 (1:0)
Desers 4

Specija – Lacio 0:3 (0:1)
Imobile 36p, Anderson 52, Antonio 89

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija