• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2023

23:06

PO ČELSIJEVOM "RECEPTU"! Totenhem OTERAO još jednog TRENERA pa doveo PRIVREMENO "REŠENJE"!

EPA

Fudbal

PO ČELSIJEVOM "RECEPTU"! Totenhem OTERAO još jednog TRENERA pa doveo PRIVREMENO "REŠENJE"!

Podeli vest

Nekadašnji engleski reprezentativac Rajan Mejson novi je trener Totenhema.

Rezultati Totenhema ove sezone daleko su od očekivanih, a prvi je ceh zbog loših igara platio trener Antonio Konte. Italijan je otpušten iz Londona pre nešto više od mesec dana, a na klupu Pevaca seo je njegov dotadašnji asistent Kristijan Stelini. 

Ipak, Italijan se u Londonu zadržao tek nekoliko nedelja budući da je i on danas dobio "šut kartu". Totenhem je u nedelju doživeo debakl na gostovanju Njukaslu 6:1, prethodno su poraženi na svom terenu od Bormuta pa je rukovodstvo kluba rešilo da se zahvali Steliniju na saradnji. 

- Način na koji smo odigrali utakmicu u nedelju protiv Njukasla je u potpunosti neprihvatljiv. Bilo je teško za gledanje. Možemo da tražimo brojne razloge zbog kojih se to desilo, ali ja, Bord, treneri i igrači moramo kolektivno da preuzmemo odgovornost, a najvaća odgovornost je moja. Kristijan će napustiti svoju trenutnu ulogu zajedno sa stručnim štabom. On je istupio u teškom momentu u sezoni i želim na tome da mu se zahvalim jer se poneo profesionalno i on i njegovi saradnici su dali sve od sebe u ovom periodu. Želimo im sve najbolj - navodi se u saopštenju Danijela Levija, direktora kluba. 

Foto: EPA

Ekspresno su Pevci pronašli i njegovog naslednika, a na klupi Totenhema će do kraja sezone sedeti Rajan Mejson koji je već vodio londonskog velikana. Ipak, nekadašnji reprezentativac Engleske samo je privremeno rešenje dok klub ne pronađe adekvatnu zamenu za narednu sezonu. 

Nešto slično Čelsi je pokušao sa Frenkom Lampardom, ali dosadašnji rezultati pokazuju da se ta praksa ne isplaćuje Plavcima budući da su rezultati još gori nego kada je ekipu predvodio Grem Poter. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija