• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2023

09:59

"GO*NO ĆELAVO, POJEŠĆU TI SRCE" Afera trese Italiju, trener Juventusa izvređao Spaletija!

EPAIMAGES

Fudbal

"GO*NO ĆELAVO, POJEŠĆU TI SRCE" Afera trese Italiju, trener Juventusa izvređao Spaletija!

Podeli vest

Afera trese Italiju! Tamošnji mediji prenose da je pomoćni trener Juventusa Marko Landuči izvređao kolegu na klupi Napolija Lućana Spaletija.

Derbi između Juventusa i Napolija okončan je pobedom Napolitanaca (1:0), a imao je i treće poluvreme. 

Isplivali su detalji ozbiljnog incidenta! "La Stampa" prenosi da je pomoćni trener Juventusa Marko Landuči ozbiljno uvredio kolegu Lućana Spaletija i to pred inspektorima Fudbalskog saveza Italije, koji su sve zabeležili.

Landuči, kako navode mediji, bio je besan zbog sudijskih odluka i poništenog gola Anhelu Di Mariji, pa je prišao glavnom treneru Napolija i vikao: "Ćelavo go*no, poješću ti srce!"

"Pomoćni trener Juventusa je bio vidno nezadovoljan nekim sudijskim odukama. Prema izveštaju delegata dok su Spaleti i Landuči prolazili jedan pored drugog, pomoćni trener Masimilijana Alegrija je dobacio: Ćelavo go*no, poješću ti srce". Spaleti na ovo nije reagovao, a sve je zabeležio jedan od delgata", navode mediji.

Na licu mesta bio je jedan od četvorice inspektora FS Italije i već u toku  dana bi tgrebalo da o svemu obavesti glavnog sudiju Fabrija, a potom i nadležne.

Foto: EPAIMAGES

Lućano Spaleti na meti kolege iz Juventusa

Fudbaleri Napolija pobedili su u Torinu domaći Juventus sa 1:0, u utakmici 31. kola Serije A. Jedini gol postigao je Đakomo Raspadori u trećem minutu nadoknade vremena. Napoli je prvi na tabeli sa 78 bodova, 17 više od drugoplasiranog Lacija, šest kola pre kraja sezone. Ovom pobedom je Napoli napravio veoma važan korak ka tituli, ali je posle meča Spelati poručio da moraju još malo da sečekaju pre nego što otvore šampanjac. 

- Ovo je važna pobeda na putu ka konačnoj pobedi, tako da je normalno da igrači slave. Kada dobijete ovakav meč u nadoknadi vremena, sreća je još veća - rekao je Spaleti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija