• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2023

22:22

JA SAM KRIV ŠTO MESI I RONALDO IMAJU 12 ZLATNIH LOPTI! Baloteli ponovo izazvao BURU svojim komentarom!

EPa

Fudbal

JA SAM KRIV ŠTO MESI I RONALDO IMAJU 12 ZLATNIH LOPTI! Baloteli ponovo izazvao BURU svojim komentarom!

Podeli vest

Problematični Italijan Mario Baloteli ponovo je iznenadio javnost izjavom o Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju.

Predviđali su fudbalski stručnjaci veliku karijeru Mariju Baloteliju, ali Italijan nije mogao protiv sebe. Kontroverzni napadač imao je nekoliko sjajnih sezona u Interu i Mančester sitiju pre nego što ga je slava udarila u glavu. Od tada, karijera, sada već iskusnog napadača, je u slobodnom padu...

Imao je Baloteli problema sa disciplinom i ponašanjem zbog čega smatraju da nikada nije ispunio svoj potencijal. Saglasan je sa tim i Italijan koji je šokirao javnost izjavom o Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju. 

- Nisam se trudio dovoljno i to je doprinelo tome da Mesi i Ronaldo zajedno osvoje 12 Zlatnih lopti koje se svake godine dodeljuju najboljim igračima sveta. Moj menadžer Mino Rajola, koji je umro prošle godine, uvek mi je govorio istu stvar: ‘Ako Mesi i Kristijano Ronaldo imaju toliko trofeja, ti si kriv’. Bio je u pravu, prečesto sam igrao sa samo 20 posto svojih mogućnosti - rekao je Baloteli.

Foto: ap photo

Odlični napadač još uvek misli da može da izbori mesto u italijanskoj reprezentaciji. Trenutno je član švajcarskog Siona gde je koliko-toliko uspeo da oporavi svoju karijeru. 

- Kada nosim dres reprezentacije, osećaj je neverovatan. Uvek sam se slagao sa selektorom Robertom Manćinijem, nije istina da smo se posvađali u Sitiju. I dalje mislim da mogu da igram za nacionalni tim - rekao je Italijan. 

On je u dresu reprezentacije odigrao 36 utakmica, postigao 14 golova, a poslednji put je deo nacionalnog tima bio 2018. godine. Bio je član Azura na Evropskom prvenstvu kada su stigli do finala, ali je tada bolji bio Portugal. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija