• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2023

12:18

SE*S AFERA OPET U CENTRU PAŽNJE! Kurtoa spavao sa De Brujneovom devojkom, ovaj mu se osvetio spektakularnim golom!

Tanjug/AP

Fudbal

SE*S AFERA OPET U CENTRU PAŽNJE! Kurtoa spavao sa De Brujneovom devojkom, ovaj mu se osvetio spektakularnim golom!

Podeli vest

As Mančester sitija Kevin de Brujne (31) i golman Real Madrida Tibo Kurtoa (30) bi su najbolji prijatelji, ali je sve puklo pošto je golman Madriđana spavao s tadašnjom devojkom fudbalera "građana", pa su njihovi dueli uvek zanimljivi.

Vezni fudbaler Mančester sitija bio je u vezi sa Kerolajn Lajnen koja je završila u krevetu golmana Reala. De Bruje je definitivno bio zadovoljniji nakon remija (1:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona. Fantastičnim pogotkom mu se bar malo osvetio.

De Brujne je tokom afere bio na pripremama u Turskoj, dok je Kerolajn uživala sa golmanom. Saznao je za prevaru i okončao vezu s Lijnen koja se vratila u Belgiju. De Brujne je bio utučen zbog izdaje, koju je oprostio prijatelju, ali ne i bivšoj devojci.

- Ništa nisam govorila mesecima jer su Kevinovi roditelji rekli da će pokrenuti tužbu ako išta kažem. Bila sam pod pritiskom i nisam mogla da razgpovaram s Kevinom, ali sam sve poštovala. U autobiografiji je Kevin napisao jedan deo o mojoj aferi s Tibom, pa sam i ja iznela svoju stranu priče. U leto 2012. Kevin mi je rekao da je imao aferu s mojom bivšom najboljom drugaricom pa sam mu dala da bira - ili ona ili ja. Htela sam da mu dam drugu šansu ali veza nam više nikad nije bila ista. Tada sam otišla u Madrid, a i Kevin je rekao da je to putovanje dobra ideja. Dogodilo se nešto što nije smelo. Tibo mi je ponudio ono što mi Kevin nije za tri godine. Mogli smo da razgovaramo o svemu,  spremio mi je ukusno jelo što Kevin nikad nije uradio - otkrila je Kerolajn pre nekoliko godina. 

Foto: Tanjug/AP

Kerolajn Lajnen posvađala prijatelje

De Brujne i Kurtoa su se na kraju ipak pomirili, ali nikada nisu bili prijatelji kao ranije. As Sitija mu se potom osvetio pošto je postigao gol u  polufinalu Lige šampiona (2:1) 2021. godine, a isto je uradio i u utorak, pošto je pogodio za 1:1 u Madridu. 

Foto: Tanjug/AP

Kevin de Brujne

- Moja bivša devojka je često putovala u Madrid, pošto se od ranije poznavala sa Kurtoom došlo je do toga da me prevari. Rekao sam mu u lice da znam da je spavao sa njom i od tada imamo samo profesionalni odnos. Nismo više jedni od najboljih drugova, ali smo ok. Selektor me je pitao da li želim da Kurtoa bude odstranjen iz reprezentacije, ali ja nisam hteo. Iako se desilo što se desilo, on je dobar golman i potreban je Belgiji - rekao je De Brujne 2014. godine.

Foto: Tanjug/AP

Tibo Kurtoa

Britanski mediji prenose da i dan danas, kada su u braku sa drugim ženama, znaju zajedno da se nasmeju kada se sete tog pomenutog perioda života.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija