• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2023

12:22

HARALI SU ZAJEDNO U DRESU BRAZILA, A SAD SU NEPRIJATELJI ZBOG POLITIKE! SLAVNI NAPADAČI RAZMENILI BRUTALNE UVREDE

EPAIMAGES

Fudbal

HARALI SU ZAJEDNO U DRESU BRAZILA, A SAD SU NEPRIJATELJI ZBOG POLITIKE! SLAVNI NAPADAČI RAZMENILI BRUTALNE UVREDE

Podeli vest

Romario i Bebeto, tandem koji je 1994. vodio Brazil do titule prvaka sveta, sad je duboko podeljen na političkoj osnovi.

Romario je već dugo političar, a izabran je i za senatora u parlamentu, predstavljajući stranku Žaira Bolsonara.

Sa druge strane, Bebeto je u stranci trenutnog predsednika, Luiza Injasija da Silve, pa su on i Romario zbog nesuglasica počeli da razmenjuju brutalne uvrede preko brazilskih medija.

Zaboravili su obojica na zajedništvo na terenu i da su nekada terorisali protivničke odbrane i završili u političkom ringu u kom su jedan drugog napali ispod pojasa.

- Bebeto je izdajnik, izdao me je u politici, sišao je sa grane na kojoj je sedeo. To što je on uradio gledam svaki dan, i nije to ništa novo. Ali da vam to uradi čovek sa kojim ste živeli, vaš prijatelj, to je tužno. Nažalost, tako je, kako je - poručio je Romario.

Foto: EPAIMAGES

Romario

Bebeto nije ostao dužan najvažnijem saigraču iz selekcije Brazila.
- Ko je mene našao da naziva izdajicom? Romario je ostario i mislim da ima sklerozu, zato priča gomilu gluposti. Imao sam karijeru i u fudbalu i u politici i nikad me nisu pratile kontroverze, što ne mogu za njega da kažem. On je sebičan, samo na sebe misli - rekao je Bebeto.

Foto: EPAIMAGES

Bebeto

Bivši golgeter Flamenga, Vasko da Game, brojnih brazilskih klubova i Sevilje istakao je da je Romario sebičan.

- Nisam nikoga izdao. Političko delovanje je stvar grupe, a Romario je uvek samo mislio na sebe. Niko nikada ništa nije uradio sam. Fudbal i politika poznaju samo zajedništvo, a Romario je individualac - istakao je Brazilac.

Na Mundijalu 1994. godine na kom je Brazil postao prvak sveta Romario je postigao pet golova, a Bebeto tri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija