• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2023

11:37

IBRA IMA NOVU IGRAČKU! Zlatan u "mašini" vrednoj 2 miliona evra!

Prntscreen

Fudbal

IBRA IMA NOVU IGRAČKU! Zlatan u "mašini" vrednoj 2 miliona evra!

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović i dalje se oporavlja od povrede, koja mu je uzela sezonu, a čovek zna kako da se uteši.

Milan je inače poražen od Intera (2:0) u polufinalu Lige šampiona, a mediji su samo nekoiko sati kasnije preneli da Ibra ima novu "mašinu".

On i njegova supruga Helena Seger su se počastili najnovijim modelom Ferarija! Nakon što je za 40. rođendan kupio Ferari SF90 Spider, sada je pazario još skuplji Datona SP3 model. Navodno se Ibrahimović u predstavništvo Ferarija dovezao u svom rođendanskom poklonu, a onda doplatio 1.500.000 evra kako bi dobio Dejtonu!

 

 

 

 

Spajder je bio vredan oko 500.000 evra, a Dejtona vredi 2.000.000 tako da je Zlatan morao da doplati za tu razliku. Novi automobil slavnog fudbalera proizveden je u samo 599 primeraka. Brzinu do 100 km/h dostiže za svega 2,85 sekundi, a od 200 km/h za 7,4. Maksimalna brzina koju može da razvije je neverovatnih 340 kilometara na sat. To, naravno, nije sve. Ibrine “zveri” vrede oko 20 miliona dolara. Zaljubljen je u Ferarije, trenutno ih ima četiri, a tu su i Porše, Lambordžini, Maserati, Mercedes...

 

Iskusni napadač mogao bi sledeće sezone da postane član italijanske Monce. Navodno se dogovor sa klubom koji je u vlasništvu bivšeg italijanskog premijera i bivšeg vlasnika Milana, Silvija Berluskonija.

Foto: printscreen

 

Ibrahimović se oporavlja od povrede i očigledno nema nameru da kaže zbogom aktivnom igranju fudbala. Popularni Ibra je prošle godine bio na operaciji kolena, a u ovoj sezoni uspeo je da sakupi tek 144 minuta za Milan u svim takmičenjima. Golom protiv Udinezea postao je najstariji strelac u istoriji Serije A, a sa  Milanom je pod ugovorom do kraja sezone.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija