• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2023

06:39

"DELIJE" U TRANSU, BARAK BAHAR NAJAVIO DOLAZAK U ZVEZDU: Rekao sam igračima da je ovo možda naš poslednji zajednički ples!

reuters

Fudbal

"DELIJE" U TRANSU, BARAK BAHAR NAJAVIO DOLAZAK U ZVEZDU: Rekao sam igračima da je ovo možda naš poslednji zajednički ples!

Podeli vest

Barak Bahar, trener Makabija iz Haife, osvoji je treću uzastopnu šampionsku titulu, pa se posle slavlja očekuje njegov dolazak u Beograd, jer bi trebalo da preuzme Crvenu zvezdu.

Izraelski stručnjak Barak Bahar u ponedeljak je matematički odbranio titulu sa Makabi Haifom. Nije mu bilo lako, pregovori sa šampionom Srbije "procurili" su u javnost usred borbe za titulu, pa nije želeo da priča o crveno-belima dok ne završi posao sa Haifom. Ali, uspeo je da osvoji treću u nizu titulu, pa je sa Zvezda u centru pažnje. Mada, Barak je i dalje "zakopčan".

Bilo je mnogo pritiska. Znao sam da će sva tenzija biti na meni ako bude loših rezultata. Rekao sam igračima da bi ovo mogao da bude "poslednji ples". Moguće je da neki od igrača neće biti ovde takođe. Da li ću ja biti tu? Reći ću uskoro. Objavićemo to kako bi i trebalo -  rekao je Bahar.

Bahar nije želeo konkretno da priča o šampionu Srbije.

- Crvena zvezda? Sada je vreme da slavimo. To nam je potrebno. Za tri godine ostvarili smo sve ciljeve, ušli u Ligu šampiona i probili plafon.

Foto: Starsportphoto

Barak Bahar osvojio treću u nizu titulu u Izraelu

Trofejni trener ostvario je velike rezultate sa Hapoel Ber Ševom i s Makabi Haifom, jer je prvom klubu doneo tri titule, a potom i Makabiju još tri, kao i grupnu fazu Lige šampiona.

- Posmatrajući rezultate, ovo je jedna od najvećih sezona u istoriji Makabi Haife. Svako prvenstvo ima svoj kvalitet, ali naravno kada je treća uzastopna titula, uz Ligu šampiona, to je istorija i nešto što se nikada nije dogodilo. Nisam čak ni siguran da li je nešto što će se dogoditi u budućnosti. Ovde je neverovatno okruženje, menadžment kluba, sjajna energija, svi su uradili neverovatan posao i zabavno je biti deo ovoga. Sve što se dešava je veoma dirljivo i emotivno, ostalo nam je pet dana da se radujemo i uživamo, a to je dovoljno i da razgovaramo o mojoj budućnosti - zaključio je Barak Bahar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31