• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2023

12:13

ŽESTOKA MAKLJAŽA FUDBALERA! Sevale pesnice, udarali se nogama... (VIDEO)

printscreen

Fudbal

ŽESTOKA MAKLJAŽA FUDBALERA! Sevale pesnice, udarali se nogama... (VIDEO)

Podeli vest

U toku su Igre Jugoistočne Azije u Pnom Penu, a sevale su pesnice u finalu fudbalskog takmičenja između Indonezije i Tajlanda (5:2) igrača do 22 godine.

U prvom delu utakmice Indonezija je povela sa 2:0. Mislili su Indonežani da su  nadomak pobede, ali su se stvari dramatično zaokrenule pred kraj utakmice. U sedmom minutu sudijske nadoknade Tajland je preko Jotsakorna Burafe došao do izjednačenja i produžetaka. Potom je Irfan Jauhari vratio prednost Indonežanima, a onda su treneri dve ekipe napravili haos, pa je došlo do opšte tuče na terenu.

Dok je Jauhari slavio pogodak sa saigračima pojedini članovi tima Indonežana okrenuli su se ka klupi rivala i likovali, pa je nastao has, jer im ovi nisu ostali dužni. 

Sevale se pesnice, udarci nogama i rukama, rvački zahvati, nije se znalo ko koga udara, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje. Sve se završilo isključenjem na obe strane, dok su tri crvena kartona podeljena članovima stručnog štaba. Svetski mediji prenose da je jedan član ekipe Indonezije posle tuče ostao bez svesti.

 

 

 

Indonezija je na kraju došla do treće titule ovog takmičenja pobedom od 5:2.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija