• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.05.2023

14:58

DA LI JE TO REJNOLDS LJUBOMORAN? Muž Blejk Lajvli poručio fudbaleru: Obuci majicu kad pričaš sa mojom ženom

EPA

Fudbal

DA LI JE TO REJNOLDS LJUBOMORAN? Muž Blejk Lajvli poručio fudbaleru: Obuci majicu kad pričaš sa mojom ženom

Podeli vest

Vlasnik fudbalskog kluba Reksam, poznati glumac Rajan Rejnolds, podelio je anegdotu koja se desila ispred svlačionice, a u kojoj su glavni akteri njegova žena, glumica Blejk Lajvli i fudbaler Oli Palmer

Budi džentlmen i obuci majicu kad pričaš sa mojom ženom, rekao je u nekoliko navrata glumac Rajan Rejnolds fudbaleru Reksama Oliju Palmeru. Holivudski glamur Rejnolds je zamenio životom u Velsu, otkad je 2021. godine sa kolegom Robom Mekelhenijem kupio fudbalski klub iz pete lige i posvetio mu se sa namerom da ga za nekoliko godina dovede do Premijer lige. Ove sezone Reksam je osvojio Nacionalnu ligu i plasirao se u četvrti rang takmičenja.

 

 

Glumac, inače suprug poznate glumice Blejk Lajvli, često provodi vreme u klubu, a ponekad mu društvo pravi i lepša polovina, pa zajedno gledaju utakmicu. Kad se to desi, obavezno svrate do svlačionice da pozdrave igrače, a Rejnolds je javno podelio jednu anegdotu.

Foto: reuter

Oli Palmer i Rejnolds

- Svaki put kada smo porodično išli na utakmice, morali smo da prošetamo do svlačionice i pozdravimo igrače. Oli je uvek izlaio prvi, onako bez majice, samo da bi razgovarao sa mojom ženom. Rekao sam mu: "Oli, obuci je*enu majicu i vrati se da pričaš sa njom kao džentlmen." Oli najviše od svih igrača uživa u svetlima reflektora - objasnio je Rejnolds. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija