• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2023

19:50

ORLIĆI, SREĆNO! Kadetska reprezentacija Srbije u fudbalu sutra započinje EVROPSKO prvenstvo!

Fudbal

ORLIĆI, SREĆNO! Kadetska reprezentacija Srbije u fudbalu sutra započinje EVROPSKO prvenstvo!

Podeli vest

Kadetska reprezentacija Srbije u fudbalu sutra igra premijerni meč na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj protiv selekcije Slovenije.

Selektor "orlića" Aleksandar Luković i kapiten Nikša Delibašić govorili su za zvanični sajt Fudbalskog Saveza Srbije uoči početka prvenstva najboljih reprezentacija Evrope.

Istakli su odličnu organizaciju turnira i uslove koji su ih dočekali u glavnom gradu Mađarske.

- Utisci po dolasku u Budimpeštu su fenomenalni. Pohvalio bih domaćina turnira na fantastičnoj organizaciji. Uslovi u hotelu i trening centrima su zaista sjajni. Ono što je najbitnije za nas je da su igrači zdravi i motivisani i da jedva čekaju da turnir počne, kao i svi mi u delegaciji. Ovo je zaista jedna lepa prilika da promovišemo našu zemlju u Evropi na najvećem mogućem nivou, što se tiče ove uzrasne kategorije. Mi smo spremni, jako smo dobro i naporno radili u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije i sada u Budimpešti. Ovo je prvo veliko takmičenje za ove momke i treba da uživaju. Analizirali smo selekciju Slovenije i spremni smo da šampionat započnemo kako treba - istakao je selektor Luković.

Foto: AP PHOTO

 

Kapiten selekcije Srbije do 17 godina, Nikša Delibašić ističe da je velika čast nositi kapitensku traku svoje zemlje i uverava da je ekipa spreman za početak prvenstva.

Odradili smo mini-pripreme u Staroj Pazovi na kvalitetan način i spremni smo za predstojeće izazove. Uslovi ovde u Budimpešti su odlični i jedva čekamo sutrašnji duel sa Slovenijom. Naši najveći aduti su timski duh i zajedništvo. Atmosfera i raspoloženje u ekipie je fenomenalno. Meni je izuzetna čast i privilegija što ću biti kapiten državnog tima i daću sve od sebe da opravdam ukazano poverenje - rekao je mladi fudbaler.

Utakmica sa Slovenijom na programu je od 17 časova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija