• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2023

23:52

SRPSKA KOLONIJA JURI PEHAR U LIGI KONFERENCIJA! Fiorentina posle produžetaka zakazala meč sa Vest Hemom

Tanjug/AP

Fudbal

SRPSKA KOLONIJA JURI PEHAR U LIGI KONFERENCIJA! Fiorentina posle produžetaka zakazala meč sa Vest Hemom

Podeli vest

Fudbaleri FIorentine pobedili su sa 3:1 Bazel na gostujućem terenu i tako su izborili finale Lige konferencije.

Dobro će pamtiti ovo veče mladi Argentinac, Nikolas Gonzalez koga će dugo pominjati navijači FIorentine.

On je postigao gol u 35. minutu, da  bi potom Bazel došao do izjednačenja golom Amdounija u 55. minutu.

Trebao je Fiorentini jedan pogodak kako bi se dokopali produžetaka na ovom meču. To je uspeo upravo da uradi Nikolas Gonzalez prevciznim šutom u 72. minutu.

Utakmica je potom otišla u produžetka, kada si činilo da će se šutirati peanali kako bi se odredio finalista, Nikolas Gonzalez je zatresao mrežu u devetom minutu nadoknade drugog produžetka i obezbedio Fiorentine meč za trofej Lige konferencija protiv Vest Hema.

Što se tiče srpskih reprezentativaca u dresu Fiorentine, Nikola Milenković je odigrao ceo meč, dok je Luka Jović ušao u 91. minutu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija