• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2023

17:42

TEŠKA SITUACIJA ZA SLAVNI KLUB! Lids razbijen u Londonu, ima samo teoretske šanse za opstanak

EPA

Fudbal

TEŠKA SITUACIJA ZA SLAVNI KLUB! Lids razbijen u Londonu, ima samo teoretske šanse za opstanak

Podeli vest

Fudbaleri Lidsa poraženi su kao gosti u Londonu od Vest Hema sa 3:1 (1:1) i nakon novog neuspeha imaju samo teoretske šanse da izbore opstanak u Premijer ligi.

Lidsu je gostovanje u Londonu bio najvažniji meč u sezoni, s obzirom da bi pobedom došli u situaciju da sami odlučuju o svojoj sudbini. Ovako, zavisiće od drugih i daju im se vrlo male šanse da i naredne sezone budu deo Premijer lige.

Lids nakon poraza od Vest Hema zauzima 18. mesto i ima dva boda manje od Evertona, koji je 17. na tabeli i u sigurnoj zoni. U poslednjem kolu Everton naredne nedelje čeka Bornmut, dok Lids igra kod kuće sa Totenhemom. Osim njih, za opstanak se bori i Lester, koji sutra uveče gostuje Njukaslu.

Velikanu sa "Eland Rouda" u poslednjem kolu biće potreban trijumf protiv Totenhema, kao i da Everton izgubi od Bornmuta. Ako ekipe budu izjednačene, prednost će imati Everton zbog bolje gol razlike.

Ekipa Sema Alardajsa dobro je otvorila meč u Londonu i povela je u 17. minutu golom Rodriga. Ipak, brzo je domaćin izjednačio preko Deklana Rajsa u 31. minutu. Sredinom drugog dela Džerod Bouen doneo je preokret "čekićarima", da bi pobedu potvrdio Manuel Lancini u finišu meča.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija