• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

17:27

REAL "KUVA" TRANSFER GODINE! Madriđani žele HARI KEJNA

Tanjug/AP

Fudbal

REAL "KUVA" TRANSFER GODINE! Madriđani žele HARI KEJNA

Podeli vest

Engleski reprezentativac Hari Kejn prvi je izbor Real Madrida u slučaju da Karim Benzema napusti Blankose na kraju sezone.

Maj 2023. godine označio je kraj dominacije Real Madrida. Blankosi su ostali bez titule, poraženi su u polufinalu Lige šampiona, a četa Karla Anćelotija morala je da se zadovolji "utešnom nagradom" u Kupu Kralja. Zbog toga, čelnici kluba predvođeni Florentinom Perezom spremni su za "rekonstrukciju" tima, a na vrhu liste želja nalazi se Hari Kejn. 

Kako prenosi portal "90min", engleski reprezentativac prvi je izbor Blankosa u slučaju da iz kluba ode Karim Benzema. Nije tajna da Francuz na stolu ima bogatu ponudu Al Itihada, ali se očekuje da on ostane u Madridu do kraja sledeće sezone kada bi se preselio u Saudijsku Arabiju. 

Ugovor Karima Benzeme ističe krajem ovog meseca (30. juna), ali je navodno Francuz dogovorio novu jednogodišnju saradnju sa Realom. Ipak, napadač još uvek nije stavio potpis na ugovor zbog čega u Madridu strahuju da bi on već ovog leta mogao put Al Itihada koji ga mami novcem. 

U Madridu, naravno, ne sede skrštenih ruku već je transfer tim, predvođen Đunijem Kalafatom spreman za pregovore sa Totenhemom i Kejnom! Jasno je - Realu će biti pakleno teško ubediti Pevce da prodaju svog najboljeg igrača i kapitena, posebno nakon katastrofalne sezone koja se bliži kraju. 

Foto: Tanjug/AP

Upravo zbog toga - Real je spremio listu potencijalnih pojačanja, a pored Kejna na njoj se nalaze Viktor Osimen, Dušan Vlahović i Kilijan Mbape. Poslednji sa spiska je otpao nedavno otpao kada je saopštio da će u Pariz Sen Žermenu ostati sigurno još godinu dana. 

Šansa Reala se ogleda u činjenici da Kejn ulazi u poslednju godinu ugovora zbog čega bi naredne sezone Totenhem mogao da ostane bez napadača, ali i, bez sumnje, masnog obeštećenja. 

Vredi pomenuti i da će Real Madrid imati paklenu konkurenciju u trci za Kejnov potpis budući da se engleski reprezentativac nalazi na radaru Mančester junajteda. Prednost Blankosa leži u činjenici da je direktor Totenhema, Danijel Levi, rešen da Engleza proda van Premijer lige kako ne bi dodatno jačao konkurenciju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija