• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2023

11:00

FRANCUZ SAVETUJE ČELSI: Dovedite Mitrovića! On je poput Zlatana, pravi vojnik!

printscreen

Fudbal

FRANCUZ SAVETUJE ČELSI: Dovedite Mitrovića! On je poput Zlatana, pravi vojnik!

Podeli vest

Nekadašnji francuski fudbaler koji je nastupao za Čelsi Frank Lebef savetovao je čelnike "plavaca" da, ukoliko žele ozbiljne rezultate naredne godine, moraju dovesti Aleksandra Mitrovića u svoje redove, koga je usporedio za Zlatanom Ibrahimovićem.

Nakon potvrde da će londonski klub preuzeti Maurisijo Poketino, preostao je "problem" manjka napadača koji može redovno da trese mreže protivnika. 

Bivši reprezentativac Francuske i fudbaler Čelsija od 1996. do 2001. godine, Frenk Lebef zna pravog čoveka za taj zadatak, a to je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

" Potreban nam je strelac, i to neko poput fulamovog Aleksandra Mitrovića. Mitrović ima pravi mentalitet, on bi "prodrmao" svlačionicu. Mislim da ima ličnost poput Zlatan Ibrahimovića, on je takav tip, pobednik! Ja lično volim vojnike. To su momci koji rade posao, a ne trepnu. Volim to! Radio je odlične stvari za Fulam i ne bi morao daleko da se seli kada bi došao u Čelsi ". Napisao je Lebef u kolumni za "Čelsi tok".

Foto: EPA

Frenk Lebef u duelu sa Andrij Ševčenkom

Uprkos troškovima od vrtoglavih 600 miliona funti u poslednjih par godina, plavi deo Londona nema pouzdanog golgetera koji može tresti mreže svake nedelje.

Ove godine su na 38 utakmice Premijer lige postigli isto toliko golova, a primili 47. Svima je jasno da sa takvim bilansom bogati Čelsi ne može da se bori za vrh tabele najjačeg fudbalskog prvenstva sveta.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija