• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2023

20:57

PALE I PROZIVKE! Evo kako je SRPSKI ZET pecnuo Ibrahimovića posle odluke da završi karijeru: DA SI IGRAO U BAJERNU... (FOTO)

Reuters

Fudbal

PALE I PROZIVKE! Evo kako je SRPSKI ZET pecnuo Ibrahimovića posle odluke da završi karijeru: DA SI IGRAO U BAJERNU... (FOTO)

Podeli vest

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović sinoć posle pobede Milana protiv Verone (3:1) pred punim tribinama "San Sira" saopštio je da je odlučio da završi karijeru.

On je imao ugovor sa Milanom do kraja sezone.

Šveđanin je ove sezone zbog problema sa povredama odigrao samo četiri meča.

Posle objave da završava karijeru stiglo je brdo poruka, odmah posle ponoći "Bratu Ibri" pisao je Novak Đoković, a reči podrške pljuštale su sa svih strana. 

Jedna od njih stigla je i od srpskog zeta, Bastijana Švajnštajgera, supruga Ane Ivanović:

 

Hej, legendo! Kakva karijera. Kakav igrač!. Tvoja vizija na terenu je bila izvanredna i bio si jedan od tri najbolja igrača sa kojima sam igrao. Tvoj stil igre nije bio samo jedinstven, već i zaista uspešan, o čemu svedoče i svi naslovi šampiona. I takođe veoma važno... Uvek si znao da zabaviš ljude! Nedostajaćeš na terenu", napisao je Švajni na engleskom, a onda mu se obratio na srpskom jeziku: Puno sreće, brate

Nije kraj. U "završnoj reči" Švajni se našalio i "pecnuo" velikog Ibru:

- Samo još da si igrao za Bajern, onda bi jednom osvojio i Ligu šampiona - uz smajli je dodao Bastijan Švajnštajger.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija