• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2023

14:15

SRPSKI REPREZENTATIVAC OSTAJE U ANDALUZIJI! Nemanja Gudelj od Sevilje dobio novi ugovor

reuters

Fudbal

SRPSKI REPREZENTATIVAC OSTAJE U ANDALUZIJI! Nemanja Gudelj od Sevilje dobio novi ugovor

Podeli vest

Iskusni srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Gudelj (31) produžio je ugovor sa svojim klubom Seviljom i nastaviće da igra za Andalužane i u naredne tri godine.

Osvajač Lige Evrope za prošlu sezonu potvrdio je na svom zvaničnom sajtu da defanzivni vezista nastavlja da nosi beli dres, a klupski zvaničnici nahvalili su ga i okarakterisali kao jednog od najvažnijih igrača ekipe.

Gudelj je u Sevilju stigao 2019. godine iz kineskog Gvangžua, a igrao je za lisabonski Sporting, Tjanđin Tedu, Ajaks, AZ Alkmar i NAC Bredu. 

Foto: EPAIMAGES

 

"Za ove četiri godine postao je jedan od glavnih za atmosferu u svlačionici, a sada će imati priliku da još najmanje tri sezone nastavi da pokazuje svoje vrline na terenu i van njega", stoji između ostalog na sajtu Sevilje.

Gudelj je u poslednjih nekoliko godina prekomandovan na poziciju štopera, gde se fantastično snalazi, što je potvrdila i Sevilja produženjem ugovora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija