• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2023

16:04

Alegri ne želi da bude najbogatiji na groblju

Reuters

Fudbal

Alegri ne želi da bude najbogatiji na groblju

Podeli vest

Arapski milioni uzdrmali su evropski fudbal, ali još ima onih koji odolevaju prebogatim ponudama sa Bliskog istoka.

Italijanski novinar Sandro Sabatini otkrio je na koji način je trener Juventusa Masimilijano Alegri odbio ponudu jednog kluba iz Saudijske Arabije, koji je bio spreman da mu plati ukupno 100 miliona evra! Ako su njegove reči tačne, Alegri je očigledno smatrao da bi sahranio svoju reputaciju i bogatu trenersku karijeru odlaskom u arapski svet.

- Odlučio je da ne ide tamo i propustio je priliku da za višegodišnji ugovor dobije ukupno 100 miliona evra. On se sastao sa bogatim šeikom, nije želeo da ga odbije pre toga, ali mu je posle samo nekoliko minuta na sastanku rekao:"Hvala vam, ali ne želim da budem najbogatiji na groblju". To mi je on ispričao. Ta ponuda je stigla pre dva meseca i objasnio mi je da je razmišljao mnogo o njoj pre nego što je rekao konačno "ne". Mnogi su mu govorili da je lud ako odobije 100 miliona za tri godine, ali on je odustao - ispričao je Sabatini.



Novinar dalje prepričava da mu je Alegri objasnio da je glavni razlog za odbijanje ponude njegova želja da naredne sezone ostvari bolje rezultate nego u protekloj, kad je često bio na udaru kritika zbog slabih partija Juventusa.

- Naglasio mi je da novac nije sve u životu, a iz njegove priče sam razumeo da je kod nje sad pristuna jaka želja za osvetom. Ličnom osvetom. Samopouzdanja mu ne nedostaje, a uveren je da uz malo poboljšan tim može da ostvari znatno bolji rezultat naredne sezone - rekao je Sabatini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija