• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2023

12:20

Petica od amatera istorijska bruka: U Crnoj Gori brutaklno ismejali debakl Budućnosti na Islandu (VIDEO)

printscreen facebook

Fudbal

Petica od amatera istorijska bruka: U Crnoj Gori brutaklno ismejali debakl Budućnosti na Islandu (VIDEO)

Podeli vest

Prvak Crne Gore, Budućnost iz Podgorice, doživeo je sinoć bruku u finalnoj utakmici preliminarne runde Lige šampiona, posle koje su ismijani od strane domaćih medija, konkretno CG Sporta.

Atletik Eskalandes iz Andore bio je protivnik podgoričke Budućnosti u polufinalu preliminarne runde Lige šampiona i crnogorski klub je to rešio u svoju korist rezultatom 3:0. 

U finalnoj utakmici "đetići" su sinoć igrali protiv islandskog Briedbalika i nisu se dobro proveli. Šampion Islanda slavio je čak 5:0.

Sve je bilo gotovo već nakon nešto više od pola sata igre. Einarson i Sigurdson pogađali su za 0:2 u petoj i 22. minuti.

Ejolfson je povećao na 0:3 i 29. da bi Gunlaugson u 33. minutu postavio rezultat 0:4 s kojim se otišlo na odmor.

 

 

Pokušao je crnogorski tim uvođenjem Brnovića, Mirkovića i Gaševića na startu drugog dela nešto da promeni, ali samo su u 74. minutu primili još jedan gol koji je postigao Svantorson.

Da stvar bude gora, u nadoknadi je Đuričković dobio drugi žuti karton i Budućnost se od Lige šampiona oprostila s igračem manje na terenu.

CG Sport, jedan od najpoznatijih crnogorskih medija, odlučio je da brutalno ismeje blamažu prvaka svoje zemlje.

"Kadrovi sa večerašnjeg nastupa Budućnosti protiv Brejdablika", opis je parodije koju su objavili. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija