• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2023

07:31

Arapi ne staju! Nude Mauru Ikardiju milione!

profimedia

Fudbal

Arapi ne staju! Nude Mauru Ikardiju milione!

Podeli vest

Klubovi iz Saudijske Arabije nastavljaju da dovode fudbalske zvezde iz Evrope i ne pitaju za cenu.

Italijanski list "Korijere dela Sera" prenosi da saudijski Al Šabab, koji je prošlu sezonu završio na 4. mestu u tamošnjem prvenstvu, nudi Mauru Ikardiju dvogodišnji ugovor vredan 80 miliona evra.

To nije sve, klub će na ime obeštećenja za argentinskog napadača na račun PSŽ-a uplati 20 miliona evra.

Foto: reuters

 

 

Ikardi je sezonu proveo na pozajmici u Galatasaraju, gde je postigao 22 pogotka i imao sedam asistencija na 24 utakmice, a sa klubom iz Istanbula je osvojio titulu šampiona Turske.

Ranije se spekulisalo o njegovom povratku u Italiju. Interesovanje za njega pokazala je Roma kojoj je preko potreban napadač, a pričalo se i o Milanu. Ikardi je tokom karijere igrao za Sampdoriju, Inter, PSŽ i Galatasaraj.Za selekciju Gaučosa debitovao je 2013. godine, a do sada je zabeležio 8 nastupa uz jedan postignuti pogodak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija