• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2023

22:44

Velika razmena na pomolu - Vlahović u Čelsi, Lukaku u Juventus!

profimedia

Fudbal

Velika razmena na pomolu - Vlahović u Čelsi, Lukaku u Juventus!

Podeli vest

Čelsi i Juventus mogli bi da razmene napadače, prenose italijanski mediji.

Već nekoliko godina Romelu Lukaku je prekobrojan u Čelsiju zbog čega je više vremena proveo na pozajmicama. Ni dolazak novog trenera Maurisija Poketina nije promenio njegov status na Stamford Bridžu zbog čega se očekuje da Belgijanac ovog leta i zvanično napusti London. 

Šuškalo se mesecima da će u Interu skupiti dovoljno novca da otkupe Lukakua, ali šanse za to su sve manje. Posebno zbog činjenice da se u trku za Lukakuov potpis uključio i Juventus, a u Torinu imaju šta da ponude za snažnog Belgijanca. Naime, kako prenosi "Skaj Sports" Stara dama otvorila je pregovore sa Čelsijem oko iskusnog golgetera. 

Navodno, Lukaku ima želju da ostane u Interu, ali su u Čelsiju rešili da ne čekaju Neroazure koji nemaju 45.000.000 evra da ispune prohteve Plavaca. Zbog toga, londonski klub okrenuo se pregovorima sa Juventusom, a sve zbog činjenice da bu u razmeni igrača, a uz određenu doplatu, mogli da dobiju Dušana Vlahovića.
 

Navodno, Čelsi je nedavno Juventusu nudio Kulibalija, Loftus Čika, Pulišića, Čalobu i Lukakua u zamenu za Dušana Vlahovića. Kulibali, Loftus Čik i Pulišić već su pronašli nove klubove, dok preostali u robnoj razmeni nisu interesantni Staroj dami. Niko sem Lukakua, zbog toga, Italijani javljaju da bi Vlahović mogo da krene put Londona, a Lukaku put Juventusa, uz određenu doplatu Čelsija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija