• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2023

10:19

Duško Tošić se izvinjava navijačima Bešiktaša jer nije uspeo da dovede Tadića!

printscreen

Fudbal

Duško Tošić se izvinjava navijačima Bešiktaša jer nije uspeo da dovede Tadića!

Podeli vest

Duško Tošić se izvinio navijačima Bešiktaša, jer nije uspeo da dovede u klub Dušana Tadića, reprezentativca Srbije i doskorašnjeg igrača Ajaksa.

Dušan Tadić je podigao Tursku na noge. Danima je pregovarao sa čelnicima Bešiktaša, ali je usledio preokret, jer je ipak izabrao Fenerbahče, tokom dana bi trebalo da odradi lekarske preglede i potpiše ugovor.

Navijači Bešiktaša su razočarani u Duška Tošića. Nekadašnji igrač Bešiktaša, bio je posrednik u pregovorima sa Tadićevim agentom Milošem Milenusnićem. Međutim, nije uspeo da ubedi zemljaka da obuče dres crno-belih. Toši će posle propalog transfera oglasio na društvenim mrežama.

"Dragi navijači Bešiktaša, konačna odluka Tadića, koga sam danima ubeđivao da potpiše za Bešiktaš, nije bila u korist Bešiktaša. Sve najbolje", napisao je Duško Tošić koji se posle završetka igračke karijere postao fudbalski agent, pa je u redove istanbulskog kluba uspeo je da dovede Miralema Pjanića iz Barselone.

Foto: Instagram/Duško Tošić

 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Dušan Tadić iznenada je raskinuo ugovor sa Ajaksom, imao je unosne ponude iz Saudijske Arabije i Bešiktaša, na kraju je završio u Fenerbahčeu. Kako su preneli turski mediji imaće osnovnu platu 4.000.000 plus bonuse, a potpisaće ugovor na dve godine. 

Fenerbahče je titulu prvaka Turske  poslednji put osvojio 2014. godine, pa je jasno zašto je Tadića oteo ispred nosa konkurentima. Stigli su još i Edin Džeko, Rajan Kent, Sebastijan Šimanski...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija