• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2023

21:15

Navijači Snajderu nisu oprostili pljuvanje Tadića: Ta budala nije dobrodošla u naš klub!

EPA

Fudbal

Navijači Snajderu nisu oprostili pljuvanje Tadića: Ta budala nije dobrodošla u naš klub!

Podeli vest

Vesli Snajder, nekadašnji fudbaler i reprezentativac Holandije, pominje se kao potencijalni kandidat za trenersku poziciju Ajaksa, ali navijači "kopljanika" prete bojkotom ukoliko do toga dođe.

Snajder je tokom fudbalske karijere važio za jednog od boljih evropskih fudbalera i nastupao je za mnoge velike timove (Ajaks, Real, Inter). 
Po završetku igračke karijere, Snajder je postao dežurni "pljuvač" kapitena Ajaksa i srpske reprezentacije Dušana Tadića. 

Foto: EPAIMAGES

Redovna Snajderova meta - Dušan Tadić

Kako mediji iz Holandije navode, nekadašnji fudbaler bi mogao da se vrati u klub u kojem je proveo pet godina (2002-2007) i to u ulozi trenera.

Međutim, navijači nisu zaboravili, niti oprostili, obavezno prozivanje Dušana Tadića na raznim TV kanalima ili portalima od strane Snajdera, pa su mu poslali nimalo prijatnu poruku u kojoj jasno obrazlažu svoj stav.

"Nažalost, ponovo moramo da trošimo reči na Veslija Snajdera. Ova budala nikako nije dobrodošla u naš klub! Pre više od tri godine smo dotičnom stavili do znanja da je nepoželjan i to važi zauvek. Vesli, ako je istina da razmatraš treniranje Ajaksa, dokazuješ da si više od istinskog idiota. Ti nisi ništa više nego šizofrenik", napisali su članovi navijačke grupe "F sajd".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F-SIDE (@fside)

U nastavku objavljenog teksta upozoravaju upravu kluba na potpuni bojkot iste od strane navijača, ukoliko nekadašnji fudbaler Real Madrida dobio funkciju u stručnom štabu Ajaksa.

"Ako do pregovora sa Snajderom dođe, smatraćemo da je ponašanje uprave prema navijačima prevršilo sve granice. Dolazak ovog đubreta bi zahtevao naše oštrije reakcije, a biće ih. Ako Snajder dođe, biće rat!", upozorili su navijači "kopljanika".

Podsetimo, Snajder se nije "ogrešio" samo o kapitena sprske reprezentacije, Dušana Tadića, već je koristio svaku priliku i javno pojavljivanje da "pecne" celokupnu igru Ajaksa tokom protekle sezone. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija