• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2023

23:55

Zvanično! Andre Onana novi golman Mančester junajteda

AP/Photo

Fudbal

Zvanično! Andre Onana novi golman Mančester junajteda

Podeli vest

Kamerunski golman Andre Onana novo je pojačanje Mančester junajteda, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

David De Hea je otišao iz Mančestera po isteku saradnje, a na njegovo mesto dolazi Andre Onana.

Kamerunac je sa novim klubom potpisao petogodišnji ugovor.

Engleski klub je Interu platio 51 milion evra, dok će Neroazuri moći da zarade još četiri miliona ukoliko Onana ispuni određene bonuse.

- Mančester junajted ima istoriju neverovatnih golmana i daću sve da stvori svoje nasleđe u narednim godinama. Uzbuđen sam što ću ponovo sarađivati sa Erikom ten Hagom i jedva čekam da odigram svoju ulogu u uspesima za koje sam siguran da će postići sa ovim velikanom među fudbalskim klubovima  - izjavio je Onana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija