• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2023

19:50

Bajernu nije uspeo "štos iz Minhena": Totenhem odbija da proda Kejna

Tanjug

Fudbal

Bajernu nije uspeo "štos iz Minhena": Totenhem odbija da proda Kejna

Podeli vest

Totenhem odbio da odredi cenu za Harija Kejna.

Naciljao je Bajern Minhen Harija Kejna kao najveće pojačanje ovog leta, a prošlost kaže da ono što Bavarci žele to i dobiju. Ipak, nikada nemački velikan naspram sebe nije imao težeg pregovarača od Danijela Levija koji je rešen da jednog od najboljih napadača u istoriji Premijer lige zadrži u Londonu. 

Poslao je Bajern već dve ponude na adresu Totenhema i za obe je dobio odričan odgovor. Ni želja Harija Kejna da se oproba u dresu Bavaraca nije mnogo pomogla čelnicima u Minhenu zbog čega je transfer sve više pod znakom pitanja. To potvrđuje i pisanje portala "90min" koji navodi da su Pevci odbili novi zahtev Bajerna. 

Navodno, Bavarci su u London poslali dopis u kom navode da Totenhem odredi cenu za Harija Kejna nakon čega bi Bajern razmotrio mogućnost kupovine. Ipak, Danijel Levi i njegovi saradnici nisu naseli na "štos iz Minhena" budući da žele da zadrže povlašćenu poziciju u pregovorima. 

Jasno je da Totenhem ne želi da se odrekne svog najboljeg igrača, trener Ange Postekoglu obavio je i razgovore sa Kejnom uoči puta na turneju u Australiji i Aziji, ali konkretan odgovor od engleskog reprezentativca o njegovoj budućnosti nije dobio. 

Šuškalo se da bi se Totenhem zadovoljio sa obeštećenjem od 100.000.000 evra, ali Bajern u ovom momentu ne želi toliko da ponudi. Prethodne ponude od 70 i 80 miliona glatko su odbijene... 

Na pomolu je nova transfer saga. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija