• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2023

15:29

Ludilo! Saudijci imaju plan za Mbapea da svi budu srećni!

EPAIMAGES

Fudbal

Ludilo! Saudijci imaju plan za Mbapea da svi budu srećni!

Podeli vest

Francuski fudbalski as Kilijan Mbape zvanično je na prodaju, PSŽ je ogorčen njegovim ponašanjem, ali zbog previsokog obeštećenja nema mnogo klubova na svetu koji mogu da ga priušte, osim onih iz Saudijske Arbije.

Saudijci imaju paklen plan kada je reč o Kilijanu Mbapeu, a prvi ga je otkrio engleski novinar Ben Džejkobs.

On ima saznanja da bi jedan od vodećih kubova u Saudijskoj Arabiji (ne pominje koji) platio obeštećenje Pariz Sen Žermenu i tako doveo u ovom momentu najvrednijeg fudbalera na svetu.

 

 

Jasno da je da Mbape ne vidi sebe u Saudijskoj Arabiji u momentu kada može da bira gde bi igrao, kada je u najboljim godinama i jedan od najboljih ofanzivaca na svetu. Ipak, zanimljivo je da bi oni koji kuju ovaj plan omogućili Francuzu da odigra samo jednu sezonu u najjačoj saudijskoj ligi, gde su već Ronaldo, Benzema,  Kante, SMS i druge novopridošle zvezde, a onda da se preseli u Real Madrid.

Foto: Reuters

 

 

Španski gigant bi ga nakon toga dobio za džabe! Ljudi iz Saudijske Arabije ne žele da remete Mbapea u želji da karijeru nastavi u klubu u kojem je sanjao da igra kao dečak, pa ga ne bi vezivali dugoročno za sebe već samo jednu sezonu. Ne mare što bi bili u ogromnom finansijskom gubitku, jer bi dolazak Kilijana u tamošnji fudbal izazvao pravu detonaciju u fudbalskom svetu.

 

 

Nakon ove informacije, procurilo je i o kom klubu je reč! U pitanju je Al-Hilal koji želi i Aleksandra Mitrovića, a doveo je Sergeja Milinkovića Savića. Sada je PIF, preko Al-Hilala krenuo i na Kilijana Embapea kome nudi bezbolan izlaz iz Pariza, pritom i ogromno obeštećenje PSŽ-u, ali i za Real radi veliku stvar. Potencijalni transfer godine polako ali sigurno dobija epilog.

Ukoliko dođe do realizacije, PSŽ bi dobio obeštećenje koliko god da traži za Mbapea (oko 200 miliona), Saudijci bi dovukli još više navijača na stadion, a Real bi za samo godinu dana dobio fudbalsku zvezdu da ne mora da plati ni evro obeštećenja za njega. 

Poslednja informacija je da se fudbaleri Pari Sen Žermena spremaju se za turneju na Japanu, a na spisku putnika se nije našao Kilijan Mbape...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija