• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2023

21:52

Klop zapalio navijače Liverpula: Imaćemo moćan tim!

Tanjug/AP

Fudbal

Klop zapalio navijače Liverpula: Imaćemo moćan tim!

Podeli vest

Trener Liverpula Jirgen Klop otkrio je da će Redsi biti još aktivni na tržištu.

Bombastično je počeo prelazni rok na Enfildu. Liverpul je već u junu završio dva kapitalna pojačanja pošto su među Redse stigli Dominik Soboslaj iz RB Lajpciga i Aleksis MekAlister koji je stigao iz Brajtona. 

Ipak, izvesno je da će i biti odlazaka iz Liverpula. Kapiten, Džordan Henderson, uskoro bi mogao u Al Itifak pošto ga u Saudijsku Arabiju vodi Stiven Džerard, a istim putem krenuće i Fabinjo, ali u Al Itihad. 

Zbog toga jasno je da će Redsi morati da budu aktivni na tržištu i u narednom periodu. Bio je Jirgen Klop poprilično rezvervisan tokom konferencije za medije, nije previše želeo da ulazi u detalje, ali je potvrdio da novi sportski sektor na čelu sa direktorom Šmatkeom prati ešavanja na "fudbalskoj pijaci". 

- Fokus i energija posvećeni su treningu, to je ono što radim. Pre i posle treninga mogu da posmatram i okolne stvari, pa i to radim. Imamo još četiri nedelje do prve zvanične utakmice u sezoni, mnogo stvari može da se desi do tada. Moramo da budemo mudri na tržištu, to je sasvim jasno. Sigurno je da ćemo imati dobar tim - rekao je Jirgen Klop. 

Izvesno je da će Liverpul, ukoliko Fabinjo i zvanično ode u Al Itihad, potražiti pojačanje na poziciji zadnjeg veznog. Ostrvski mediji javljaju da je nova meta Šeik Dukure iz Kristal Palasa, ali i Romeo Lavija iz Sautemptona. Pored toga, Klop i njegovi saradnici razmatraju Levija Kolvila iz Čelsija kao potencijalno pojačanje na poziciji štopera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija